Η «στημένη» δημοσιογραφία στην Κάλυμνο κι η συμβολή της δημοτικής αρχής

Ζούμε στην Κάλυμνο την εποχή της «στημένης» δημοσιογραφίας, των αυτόκλητων "δημοσιογράφων" που από το πουθενά και άνευ λόγου απέκτησαν την ιδιότητα, επειδή έτσι δήλωσαν και δηλώνουν ξεδιάντροπα οι άνθρωποι, χωρίς να ωχριούν να μας το επαναλαμβάνουν, παρά την "κοσμία"  δημοσιογραφική διαγωγή που επιδεικνύουν καθημερινά.

     Των "δημοσιογράφων" που έγιναν ένα με την τοπική εξουσία κι αυτή άδραξε την ευκαιρία να τους προσεταιριστεί και να τους ανταμείψει στο έργο τους (Σάρκα εκ της σαρκός μας, πάρτε μονοπωλιακά όλα τα ρεπορτάζ  και τις ειδήσεις που προκύπτουν από το Δήμο κ.ά.), επειδή διείδε συμμάχους στο ανθρωποφάγο κυνήγι της ψήφου. Άλλοι ανίκανοι αυτοί, οι πολιτικάντηδες, δήθεν έντιμοι, αλλά χωρίς έρμα στην πραγματικότητα, "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", φτάνει να κερδίσουμε τις εκλογές, είναι η φανερή πρακτική τους...)


     Μαζί πάνε, δημοσιογραφάκια κι εξουσία χέρι-χέρι, μαζί συντρώνε και διασκεδάζουν οι άνθρωποι. Έχουν δημιουργήσει ειδική συνομοταξία προνομιούχων καλοπερασάκηδων εν Καλύμνω (στην εποχή των οξυμένων κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων) που ασχολούνται πολυτελώς και κατ' αποκλειστικότητα στις παρέες τους με το κουτσομπολιό του πολιτικαντισμού και το βρίσιμο και την κατασυκοφάντηση κυρίως των απέναντι, με το ξέθαμα του παρελθόντος, σε μια ηλίθια προσπάθεια, που έχουν βάλει πλέον ως αποκλειστικό στόχο της ζωής και της ύπαρξής τους, να μας αποπροσανατολίσουν δηλ., οι μωροί, από την ουσία της πολιτικής.

      Τα μυαλά των αυτόκλητων δημοσιογραφίσκων πήραν αέρα, εδώ και καιρό, είναι φανερό. Το μόνο που δεν κατάλαβαν είναι ότι η δημοσιογραφία, ως ενημέρωση μας, απαιτεί αντικειμενικότητα, δημοκρατικούς κανόνες,  ίσες αποστάσεις και στοιχειώδη ηθική. Κι επειδή απέχουν απ' όλα αυτά, θα το δείτε, θα καταποντιστούν στην αφάνεια μαζί με τους συνεταίρους τους, τη δημοτική πλειοψηφία. Ή κάποια στιγμή θα χρεώσουν τη δημοτική αρχή, τους ινστρούχτορές τους δηλ., με τα κατορθώματά τους και θα συγκρουστούν μαζί τους  ("η μεγάλη φιλία φέρνει μεγάλη (α)μάχη" λεν στην Κάλυμνο).

     Ο Καλύμνιος όμως, δε νομίζω πια ότι θα δεχτεί άλλο τη φανερή προσβολή της νοημοσύνης του.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!