Χα, χα, χα… τι πάθατε; Ούτε στην τηλεόραση δεν τολμάτε να βγείτε να συζητήσετε μαζί μας;

Χα, χα, χα… τι πάθατε; Ούτε στην τηλεόραση δεν τολμάτε να βγείτε να συζητήσετε μαζί μας; Μπράβο αντρισμό και ντομπροσύνη που έχετε! Αλλά που να δώσετε εξηγήσεις σε  πολίτες που δεν κρέμονται από την κάθε σας κουβέντα ή καλύτερα να πω … από το κάθε σας ψέμα και παραπλανητική δικαιολογία. Ξέρετε όμως, δεν θα σταματήσουμε … εδώ θα είμαστε. Στο διαδίκτυο, στις εφημερίδες, στα κανάλια, στο ραδιόφωνο… και κυρίως στους δρόμους και στα καφενεία με τους υπόλοιπους πολίτες, να καταγράφουμε και να εξηγούμε...

Και για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος…

Προκαλώ … αυτούς τους κυρίους που δεν έχουν την ελάχιστη αξιοπρέπεια και ευαισθησία  πια ώστε να βγουν και να μας δώσουν απαντήσεις για όλα αυτά που δημοσιεύουμε εμείς και πολλοί άλλοι καλύτεροι από εμάς … να μην κλίνουν τα τηλέφωνα στις ζωντανές εκπομπές όταν κάνουμε παρεμβάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να βάζετε την ουρά στα σκέλια που λέει ο λαός μας. Να παραμείνετε  «ON AIR» να κουβεντιάσουμε τα θέματα αν σας αφήνουν τα αφεντικά σας και βρείτε το απαιτούμενα θάρρος και αντρισμό.

-Γιώργος Ν Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!