Αφιέρωμα Στο Σκουπιδολάτρη Δήμαρχο

  Ασχοληθήκαμε με το χάλι της καθαριότητας στο νησί μας πολλές φορές. Οι εικόνα από βουνά σκουπιδιών έχουν γίνει καθημερινές και απολύτως «φυσιολογικές» για εμάς τους Καλύμνιους. Θεωρήσαμε τόσο καιρό πως ίσως λίγο το φιλότιμο… λίγο η αίσθηση ευθύνης προς τα παιδιά τους … λίγο το ανδρικό τους πείσμα θα είχα αποτέλεσμα την επίλυση του προβλήματος. ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ !!! Ο Δήμαρχος και γενικότερα η Δημοτική Αρχή δείχνουν να τα λατρεύουν τα σκουπίδια… η οσμή τους και η πολυχρωμία των διαφόρων σακουλιών. Δείτε το βίντεο...
 

 

Εννοείτε πως δεν θέλει ο Δήμαρχος Ρούσσος να ταράξει την σχέση του με την υπηρεσία καθαριότητες οπότε ούτε κουβέντα για την απαράδεχτη κατάσταση… ψηφοφόροι είναι και αυτοί. Γι’ αυτό κύριε Δήμαρχε σας αφιερώνω με όλη μου την αγάπη το παρακάτω βίντεο που είναι προϊόν της δική σας ανικανότητα διοίκησης και αναποτελεσματικής οργάνωσης των τόσο σημαντικών για την ποιότητα ζωής όλων μας αλλά και για τον τουρισμό! Καμαρώστε λοιπόν την εικόνα της δική σας Κάλυμνο. Αααα … και για να μην ψάχνεσαι, είναι πρόσφατα όλα τα βίντεο αποσπάσματα των σκουπιδιών!!!

-Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!