Δράση και αντίδραση γιατί αυτό τους αξίζει.

Το Πάσχα πάει τελείωσε, οι επισκέπτες μας ήρθαν και σιγά σιγά φεύγουν,ζωντάνεψε για λίγο το νησί μας αλλά ως εκεί. Τα προβλήματα παραμένουν και αντί να ελαττώνονται όλο και αυξάνονται.Αυτό είναι φαίνεται ένα δόλωμα των πολιτικών.Την τελευταία στιγμή να παρουσιάσουν ένα μεταλλαγμένο πρόσωπο,πρόσωπο συμπόνοιας και να ρίξουν στο τραπέζι όλα αυτά τα μέτρα που θα προσελκύσουν τους πολίτες ώστε να τους επιλέξουν τον Νοέμβρη.

 

Μέτρα που θα μπορούσαν να πάρουν όλα τα προηγούμενα χρόνια, μέτρα που θα βελτίωναν την τελματωμένη τοπική οικονομία και δεν θα ανάγκαζαν τόσες οικογένειες,200 παρακαλώ, να φύγουν στην ξενιτιά, μέτρα που θα βελτίωναν την καθημερινότητα των Καλυμνίων, μέτρα που θα έφερναν τουρίστες στο νησί.

Αντί αυτού όμως έχουμε μόνο ωχαδελφισμό,τεμπελιά,αδιαφορία και μηνύσεις ,μηνύσεις που μόνο αναστάτωση φέρνουν στην τοπική κοινωνία και παραπλανούν τους πολίτες από τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν.Αναστάτωση που αναπαράγεται από δημοσιογράφους και μέσα για να καλύψουν την ανικανότητα κάποιων και να τους παρουσιάσουν σαν αδικημένους.

Κάπου εδώ όμως αρχίζουν να αγανακτούν οι πολίτες, να ξυπνάνε επιτέλους από έναν λήθαργο που είχαν πέσει εδώ και πολύ καιρό και να ζητάνε τα αυτονόητα.Τι δηλαδή; Να μπορούν να ζήσουν στην πατρίδα τους αυτοί και οι οικογένειες τους με αξιοπρέπεια και να έχουν άξιους εκπρόσωπους που θα μπορούν να διεκδικήσουν ότι τους αξίζει σε επίπεδο εντός και εκτός Καλύμνου.

Τελικά στο χέρι μας είναι ,αδέλφια συμπατριώτες,η βελτίωση της ζωής μας και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε συλλογικά.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!