Τώρα το σκεφτήκατε κύριε Άρχοντα του Νησιού;;;

Μετά από τόσο καιρό η δημοτική αρχή αποφάσισε να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο και σαν φιλάνθρωποι που είναι και σκέφτονται τους λιγότερο προνομιούχους κατοίκους του νησιού και τους άνεργους.αποφάσισε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιου την προκήρυξη θέσεων σε νευραλγικά πόστα του δήμου όπως πχ η καθαριότητα συνολικού ποσού 1.000.000 ευρώ.

Συγγνώμη αλλά νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο; Εντάξει έρχονται οι εκλογές και για να δείξουν ότι ασκούν κοινωνική πολιτική αποφάσισαν να προβούν σε αυτό το βήμα για να γλυκάνουν λίγο τους Καλύμνιους μπας και φιλοτιμηθούν να τους ψηφίσουν.
Δεν είναι όμως έτσι καλά τα πράγματα.Το δώστα όλα για την ψήφο είναι ανήθικο,με την έννοια ότι τόσα χρόνια δεν μπορούσαν να το κάνουν; Τι τότε ,τι τώρα.Η διαφορά είναι ότι τρίζουν οι καρέκλες και γιαυτό προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατηθούν στην εξουσία.
Ελπίζω οι Καλύμνιοι να καταλάβουν όλα αυτά τα παραμύθια και να τους δείξουν επί της κάλπης ότι δεν περνάνε τέτοια κόλπα.


Με πολύ αγάπη κύριε Άρχοντα σας αφιερώνουμε και το παρακάτω τραγουδάκι ....

MONEY MONEY MONEY... MUST BE FUNNY ... IN A RICH MAN'S WORLD!!!!

*Ζητάω συγγνώμη από τους φίλους της σελίδας αλλά αναγκάστηκα για να προστατεύσω την ομάδα της ¨Kalymnians Voice”… που αντιμετωπίσε πρόβλμα με την επιβολής ΜΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ πιέσεων, να αφαιρέσω το αρχικό σατιρικό φωτομοντάζ που είχα κάνει. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση και να μην μου κρατήσετε κακία για αυτή την κίνηση μου!

**Είτε σας αρέσει είτε όχι... αυτά λέι ο κόσμος!!! Ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε τι λένε! Τόσα χρόνια δεν βοηθήσατε τον απλό κοσμάκι... μονο κάτι μεγαλοκαρχαρίες. Αν κάνουμε ΟΛΟΙ λάθος, πείτε μας κύριε Άρχοντα ... γιατί αυτή η ξάφνική ευαισθησία; Τώρα σας ήρθε η έμπνευση... έτσι ξαφνικά;;;;;;;;;;

-Kalymnians Voice


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!