Γιατί κύριε Πρόεδρε; Ντροπή σας!!!

Έτσι σας έμαθαν κύριε Πρόεδρε να κάνεις; Πως τολμάτε έτσι απερίσκεπτα, εσείς ο μεγάλος και αλάνθαστός Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβούλιου να κάνετε κάτι τόσο ΑΘΛΙΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ;;;; ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΕΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!

Τι παράδειγμα είναι αυτό που δίνετε; Το χειρότερο είναι ότι από απέναντι σας παρακολουθούσα που σταθμεύσατε στην θέση αυτή… βγήκατε από το αυτοκίνητο σας … πήγατε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου… είδατε που είχατε σταθμεύσει το αυτοκίνητο και αδιαφορήσατε.


Γυρίσατε την πλάτη σας και φύγατε αδιαφορώντας για το αν κάποιος συμπολίτης μας με ειδικές ανάγκες χρειαστεί την ειδική θέση στάθμευσης! Πώς να το δικαιολογήσεις αυτό; Μήπως δεν το είδατε αν και κοιτούσατε επίμονα στις γραμμές και στην λέξη ΑΜΕΑ γραμμένο στην θέση αυτή; Μήπως τελικά είστε και εσείς άτομο με ειδικές ανάγκες και δεν το ξέρουμε; Μήπως είναι διανοητική η αναπηρία και δεν το καταλάβαμε εμείς νωρίτερα και γι’ αυτό δεν καταλάβατε την σήμανση εκεί; Αλλά όχι... μπορείτε να πείτε απλά πως δέν κάνατε κάτε κακό επειδή σταθμεύσατε μόνο κατά το ήμιση σε χώρο που απαγορεύετε!

Προσέξτε κύριοι … εσείς πρέπει να είστε παράδειγμα προς μίμηση όχι παράδειγμα προς αποφυγήν!! Άντε τώρα εσείς να επιβάλετε τάξη να βγείτε να πείτε στο Καλυμνιακό λαό τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνει!! Τι απαγορεύεται και τι δεν απαγορεύεται!!!

Απογοητεύομαι με όλη σας την παράταξη μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο. Ακόμα και να μην ήθελα να ασχοληθώ μαζί σας, με προκαλείτε με κάτι τέτοιες ηλιθιότητες. Σας το ξανά λέω ακόμα μια φορά … Θα είμαι εκεί να απαθανατίζω κάθε σας βλακεία και παρατυπία!

DSC00371DSC00369_copy

DSC00370_copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!