Κοκορομαχίες στο Ελ Καλύμνο

Είμαστε περίεργοι τύποι εμείς οι Καλύμνιοι.Εντάξει όχι οι πολίτες, η αλήθεια είναι ότι κουβαλάμε μια δόση τρέλας ,αλλά οι πολιτικοί μας και κάποια κομματόσκυλα ή υποστηρικτές τους οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του νησιού ασχολούνται με λουλούδια,δώρα και να δούμε τι άλλο .Τα περιβόητα σκάνδαλα της προηγούμενης δημοτικής αρχής,και καλά.
Για ποιο λόγο ήρθε στην επικαιρότητα αυτό το σκάνδαλο μεγατόνων?Τι σκοπό εξυπηρετεί?Είπαμε έχουμε προεκλογική περίοδο αλλά ας σοβαρευτούμε.Τα προβλήματα του νησιού δηλ.ανάπτυξη στο ναδίρ,ακτοπλοικό,ανεργία και τόσα άλλα δεν τους συγκινούν καθόλου?Μονάχα πώς να πλήξουν τους αντιπάλους τους ξέρουν να ασχολούνται?
Κύριοι, σας εκλέγουμε ,ναι εμείς το κάνουμε αυτό,για να μας λύσετε τα προβλήματα μας.Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, γιατί κατεβαίνετε στις εκλογές? Προσωπική δόξα και δημαρχιλίκι δεν πρέπει να είναι στις σκέψεις σας όταν σκέφτεστε να θέσετε υποψηφιότητα. Ο δήμαρχος πρέπει να είναι σύμμαχος με τον πολίτη και όχι δυνάστης του.Δεν σας ενοχλούν καθόλου όλα αυτά τα προβλήματα?Στον ίδιο τόπο μένουμε.

-M.K.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!