Η Δικαιοσύνη «ΤΟΥ» είναι Τύφλη !

Έτσι είναι φίλοι μου, όπως ακριβώς το λέει η ο τίτλος… Η Δικαιοσύνη "ΤΟΥ" είναι Τυφλή! Για ποια δικαιοσύνη μιλάω; Μα για την δικαιοσύνη που αποδίδει ο αγαπητός μου δημοσιογράφος/τηλεδικαστής! Μόνο αυτός θα μπορούσε να προβεί σε τέτοια θλιβερή και άκρως απογοητευτική κίνηση σαν αυτή που έκανε αποκαλύπτοντας «ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ»! Οπότε αναλαμβάνει να τηλεδικάσει και την υπόθεση του σκανδάλου του εφόσον πρώτα φροντίσει να καλύψει τα ματιά του ώστε να μην βλέπει ούτε ο ίδιος την αλήθεια. Γι’ αυτή την «τυφλή ΤΟΥ δικαιοσύνη» σας ομιλώ!

Δύο μέρες τώρα τον ακούμε να λέει και να λέει… να δικάζει και να καταδικάζει τον Δ. Διακομιχάλη… Για ποιο πράγμα ακριβώς; Επειδή λέει έκανε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος!!  Και ποια ήταν η κατασπατάληση που έκανε; Ποιο ήταν το βαρυσήμαντο αυτό έγκλημα το οποίο αποφάσισε να αποκαλύψει και να εκδικάσει άμεσα μέσω της ενημερωτικής του εκπομπής… εδώ γελάμε; Έστελνε λέει λουλούδια και δώρα σε διάφορους φίλους της παράταξης και υποστηρικτές του στις γιορτές τους!

Μα πόσο σαχλός και μικροπρεπής μπορείς να γίνεις κύριε δημοσιογράφο-τηλεδικαστή; Δεν πας να μετρήσεις και πόσο ρολά κωλόχαρτο χρησιμοποίησε ο Διακομιχάλης και πόσα ο Ρούσσος προκειμένου να αποδείξεις πως ο Διακομιχάλης έκανε σπατάλη και εδώ! Αυτό το ρεπορτάζ θα έλεγα πως θα ταίριαζε απόλυτα στο επίπεδο στο οποίο κινήστε δημοσιογραφικά τον τελευταίο καιρό.

Τελικά θα είναι απαγορευτικό για τους Δημάρχους του νησιού να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση δημοσίων σχέσεων η κοινωνικών υποχρεώσεων. Να γίνουν βάρβαροι και άτροποι εντελώς και να μην παίρνουν καν τηλέφωνο να ευχηθούν στους ανθρώπους για την γιορτή τους γιατί και τα τηλέφωνα κοστίζουν.

Αλλά ξέρετε, όταν υπάρχουμε ανεξάρτητα αρκετά πια άτομα που αποδεικνύουμε πως το μαύρο είναι μαύρο...όσο και να προσπαθούν κάποιοι να το παρουσιάσουν φούξια... δεν θα τα καταφέρουν πια!!! Τέλος Εποχής φίλοι μου!! Αν θέλουν… ας λένε αλήθειες ... αλλιώς υπάρχουν άλλα ΜΜΕ που δέχονται να δείξουν την αλήθεια. Τα προπαγανδιστικά καναλάκια δεν τα χρειαζόμαστε... άρα καταλαβαίνετε ... είναι ελεύθεροι να παρουσιάζουν πράσινα άλογα και νεράιδες να τριγυρίζουν γύρο από το Δημοτικό Μέγαρο... τώρα έχουμε εναλλακτικές λύσεις!!

-          Γιώργος Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!