Απάντηση του προϊσταμένου του δευτέρου γραφείου

Απάντηση του προϊσταμένου του δευτέρου γραφείου πάνω σε δημοσιεύματα που αφορούσαν την επίσκεψη του Υφυπουργού κ. Πανάρετου στο νησί μας. “ Μωρολογίες και φληναφήματα” Σε πρόσφατο λιβελογράφημα του συνταξιούχου καθηγητή κ. Σακ. Τρικοίλη , ο οποίος  είναι και εκδότης – διαχειριστής – αρθογράφος  της ηλεκτρονικής εφημερίδας  ΑΡΓΩ  αναρτήθηκε  άρθρο που προσβάλλει  κάθε έννοια ενημέρωσης , πληροφόρησης, δημοσιογραφίας, ηθικής , αλλά και ρεαλισμού και αφορά την επίσκεψη του Υφυπουργού κ. Πανάρετου στο νησί μας. Απαντάμε λοιπόν:

 

 • Το πρόγραμμα της επίσκεψης  καθορίστηκε από το γραφείο του κ. Υφυπουργού. Μας ζητήθηκε να διοργανώσουμε  συναντήσεις με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Πράγμα που κάναμε απ’ την  Πέμπτη  4-3-2010.
 • Όπως όμως μας ειδοποίησε το Γραφείο του κ. Υφυπουργού  το Σάββατο 6-3-2010 υπήρχε η πιθανότητα να πρέπει ο κ. Πανάρετος επειγόντως  να βρίσκεται στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής , αν δεν μπορούσε να αποφύγει μια κρίσιμη συνάντηση τη Δευτέρα το πρωί. Τελικά ειδοποιηθήκαμε λίγο πριν την παρέλαση ότι θα αναχωρήσει  την Κυριακή το μεσημέρι.
 • Ποιες εκδηλώσεις  θα παρακολουθούσε  και σε τι θα συμμετείχε  καθορίστηκε  επίσης  από  το  γραφείο του.
 • Και ο ίδιος λυπήθηκε πολύ που δε συνάντησε μαθητές , γονείς και εκπαιδευτικούς. Αλλά αυτό όπως είπε ήταν πάνω από τη θέλησή του.
 • Λυπούμαστε που ο κ. Τρικοίλης Σακ. με την οξυδέρκεια που τον διακρίνει  διείδε «μαγειρεία», μυστήριο, εξαφανίσεις του κ. Υφυπουργού ( σαν να ήταν αντικείμενο που κάποιοι το έκρυψαν).
 • Λυπούμαστε που συνέλαβε με το αστυνομικό του δαιμόνιο Ηρακλειδέα να συνοδεύει τον υπουργό στο αεροδρόμιο ( κατά τη γνώμη του η καλύμνικη φιλοξενία επιβάλλει ο επισκέπτης να φεύγει μόνος του ! ).
 • Λυπούμαστε που αγνόησε ότι και ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  και άλλα μέλη της δημοτικής του ομάδας, αρμόδια και αναρμόδια, συναντήθηκαν με τον Υπουργό.
 • Λυπούμαστε που οι δημοσιογραφικές του κεραίες  συνέλαβαν πολιτικό πρόσωπο  της Καλύμνου  να παροτρύνει τον Υπουργό να φύγει «γιατί του την έχουν στημένη». Εμπρός αστυνόμε Σαΐνη  ξεμπρόστιασε το πολιτικό πρόσωπο!
 • Λυπούμαστε που η μυωπία και η βαρηκοΐα του κ. Σακ. Τρικοίλη  δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε στην ανοικτή ( για πρώτη φορά τόσο ανοικτή) πολιτική εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης.
 • Λυπούμαστε που η οργιώδης φαντασία του κ. Σακ Τρικοίλη είδε προστάτες, φουστανελάδες, παρακομματικά κολοκύθια, φυλές και διάφορα άλλα ευτράπελα. Καταλαβαίνουμε ότι με αυτό το φύλλο ο κ. Σακ. Τρικοίλης κάνει ένα μεγάλο άλμα μετατρέποντας την ηλεκτρονική του εφημερίδα σε χιουμοριστικό έντυπο. Αλλά για να είναι αυτό πετυχημένο πρέπει να διαθέτει και χιούμορ. Και ο κ. Τρικοίλης δυστυχώς γι’ αυτόν δεν το διαθέτει. Πετάει κρυάδες.
 • Για τον μικρό Ερμή που θέλει να οδηγεί διαφόρους στην Αχερουσία  και μετά να επιστρέφει, ποτέ δεν είχαμε διαφορετική γνώμη. Να προσέξει όμως πολύ. Γιατί το  pH  της Αχερουσίας είναι πολύ υψηλό. Αγγίζει το ΙQ του.
 • Τέλος όσον αφορά τον εκ της τέφρας του αναγεννώμενο φοίνικα,  ο κ. Σακ. Τρικοίλης, ο οποίος έχει ενδιατρίψει πολλαπλώς και επί έτη πολλά   κατά τη φοιτητική του ζωή  με το γνωστό φοίνικα , κάτι παραπάνω θα ξέρει.
 • Δρ Γιώργος Θανάτσης

   

  Πηγή: Καλυμνικοι Αντίλαλοι


  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

  Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

  Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

  Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

  Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

  Pantelis

  Αρθρογραφία - Απόψεις

  ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

  ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

  LIFE STYLE

  v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

  Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

  kalymniansvoice.com

  Copyright © 2019 | All rights reserved.

  Ακολουθείστε μας στο Facebook
  Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!