Νησιωτικη Διαδρομή: Απλήρωτη Διαφήμιση

Για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση!! Διαβάστε και εσείς Νησιωτική Διαδρομή!! Σας το συνιστούν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος!!! Δείτε όλο το άρθρο της εφημερίδας...
apliroti_diafimisi_2_copy
***Για εμάς, είναι τιμή μας και καμάρι μας που η Νησιωτική Διαδρομή φιλοξενεί τα άρθρα μας. Μακάρι όλα τα ΜΜΕ του νησιού μας να έδιναν τόσο απλόχερα βήμα στους νέους του νησιού μας να εκφραστούν ελεύθερα!!! Καθόλου δεν μας ενδιαφέρει αν η Δημοτική Αρχή μας διαβάζει ή όχι! Εξάλλου αν είχαν άποψη για τα θέματα θα έβγαιναν και θα μας απαντούσαν στα τόσα που έχουμε δημοσιεύση κατα καιρούς. Οπότε από την στιγμή που άποψη δεν έχουν ... γιατί να ασχοληθούν και να μας διαβάσουν;!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!