Μ. Μπούκης αποκαλύπτει «Την Ατζέντα» και ο Σ. Ζερβός Ψευδεται σε Μεγάλο «Αντικειμενικό» Κανάλι

Σαν δεν έφτανε το πολιτικό ξεσκέπασμα του κ. Σ. Ζερβού από τον υποψήφιο Δημ. Σύμβουλο και γιατρό Γιάννη Μαγκάκη στην απογευματινή εκπομπή τοπικό φίλο- Ρουσσικού καναλιού είχαμε και ακόμα μια αποκάλυψη …

Για ακόμα μια φορά η αποδείξεις για τα δημόσια ψέματα των πολιτικών μας έρχεται από το τηλεοπτικό κανάλι Τν Κόσμος. Δείτε στο βίντεο τις ψευδή δηλώσεις του Προέδρου το Δημοτικού Συμβούλου  Σ. Ζερβού αλλά και τις προκλητικές δηλώσεις του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Μιχάλη Μπούκη!

Για ακόμα μια φόρα απέδειξε η παράταξη του Γ. Ρούσσου πως έχουν καθαρά προσωπική ατζέντα και νοιάζονται πάνω απ’ όλα για τις εκλογές και τις καρέκλες τους  και δεν διστάζουν ακόμα και ψέματα να λένε σε κανάλια μεγάλης εμβέλειας προκειμένου να καλύψουν τις γκάφες τους!

Ευχαριστούμε το Κόσμος Τν για την σωστή και αντικειμενική ενημέρωση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!