Η Κτηματική Υπηρεσία Ζητάει την Κατεδάφιση των Στεγάστρων

Ανάστατοι είναι οι καταστηματάρχες της παραλιακής ζώνης και της κεντρικής πλατείας, αφού την περασμένη Δευτέρα έλαβαν έγγραφο από την Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, με το οποίο καλούνται εντός 30 ημερών να προβούν στην κατεδάφιση και απομάκρυνση των στεγάστρων που βρίσκονται μπροστά από τα καταστήματα τους και σε κοινόχρηστο χώρο. Τα στέγαστρα αυτά η Κτηματική Υπηρεσία τα χαρακτηρίζει ως αυθαίρετα.

 

 

Η όλη ιστορία είχε ξεκινήσει πριν από τέσσερα χρόνια με την κόντρα τοθ Δημάρχου Γ. Ρούσσου και των καταστηματαρχών για τα πλαϊνά που έβαζαν οι καταστηματάρχες κάθε χειμώνα. Μετά από την επιβολή προστίμων από των Δήμαρχο στους καταστηματάρχες αναγκάστηκε η Κτηματική Υπηρεσία να διεξάγει έλεγχο μιας και την ευθύνη την έχει αυτή αφού η παραλιακή ζώνη όλη είναι χαρακτηρισμένη αιγιαλός.

(Δείτε και το σχετικό βίντεο από το TV Kosmos)

Αν τελικά οι καταστηματάρχες δεν προχωρήσουν στην κατεδάφιση τότε η κατεδαφίσεις θα πρέπει να γίνουν stegastra_2με ευθύνη του Γ. Γραμματέα και τα έξοδα της δαπάνης θα καταλογιστούν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.

Η ίδια η Δημοτική Αρχή είχε κατασκευάσει 12 από αυτά τα σκέπαστρα με κόστος πάνω από 300.000€. Το περίεργο στην υπόθεση παραμονή να απαντηθεί. Πώς η Δημοτική Αρχή κατάφερε να κατασκευάσει αυθαίρετα λοιπόν 12 στέγαστρα μέσα στον αιγιαλό ;;


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!