Αν αύριο είναι «κλαμένος» ο Δήμαρχος στην τηλεόραση θα φταίει η κα. Συφουνιου!!

Η έπαρχος κα Χρ. Συφουνιού τα κατάφερε τελικά και μάζεψε στη Κάλυμνο τους βουλευτές του νομού μας και τον περιφερειάρχη.  Μετά από πρόσκληση της Έπαρχου λοιπόν βρέθηκαν όλοι οι βουλευτές, του ΠΑΣΟΚ οι κ. Ν. Ζωίδης ,Στ.  Κουσουρνάς, Δ. Κρεμαστινός, Γ. Νικητιάδης, και της ΝΔ η κ. Μ. Ιατρίδη,

και ο περιφερειάρχης κ. Β. Μπρακουμάτσος. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Μητροπολίτης  κ. Παΐσιο.

Από την παράταξη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου παρέστη ο δήμαρχος κ. Γ. Ρούσσος και ο αντιδήμαρχος κ. Α. Σκουμπουρδής. Η αξ. αντιπολίτευση παρέστη σύσσωμη, ενώ από την ελάσσονα παρούσα ήταν μόνο η κα Ψαρομπά . Παρών ήταν και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Γαλουζής.

* Βίντεο Από Τν Κόσμος

fjtykjyΗ κ. Συφουνιού, μετά το καλωσόρισμά της, προχώρησε αμέσως στις εισηγήσεις, με εισηγητές επαρχιακούς συμβούλους. Τα θέματα τα οποία ετέθησαν ήταν 9 συνολικά και η διαδικασία με την οποία οι βουλευτές θα απαντούσαν είχε κάποια ιδιαιτερότητα και ενόχλησε ορισμένους!  Η διαδικασία προέβλεπε πως μετά τις εισηγήσεις θα απαντούσαν στα όσα οι επαρχιακοί σύμβουλοι εισηγήθηκαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν κάποιοι να κάνουν «πολιτικό παιχνίδι» παίρνοντας το λόγο και λέγοντας ο καθένας το παραμυθάκι του! Αναγκάστηκαν όλοι, Βουλευτές, Περιφερειάρχης, Δήμαρχος και Σύμβουλοι να ασχοληθούν μόνο με «τα θέματα» και όχι με τις «ατομικές ατζέντες και προβολή»!

O κύριος Δήμαρχος Γ. Ρούσσος και ο Αντιδήμαρχος Σκουμπουρδής μάλλον ένιωσαν πως μια τέτοια διαδικασία δεν είχε να τους προσφέρει τίποτα και αποχώρησαν από την συνεδρίαση. Θεώρησαν μάλλον πως δεν είναι τίποτα σπουδαίο να έχεις όλες τις πολιτικές δυνάμεις του νομού συγκεντρωμένες σε μια αίθουσα. Δεν είχε καμία σημασία να μείνουν να ακούσουν τις απόψεις των βουλευτών πάνω σε σοβαρά θέματα για την Κάλυμνο μιας και ΟΛΑ μπορούν να τα λύσουν μόνοι τους και δεν χρειάζονται την στήριξη των βουλευτών!

johyuyΚύριε Δήμαρχε, θα μπορούσατε αν δεν σας κάνει κόπο να μας πείτε… πως γίνετε με τέτοια συμπεριφορά να έχετε την απαίτηση να σε σεβαστούν οι ανώτεροι πολιτικοί του νομού μας  και οι πολίτες του νησιού μας όταν όποτε έχουμε εδώ καλεσμένους βουλευτές εσείς αποχωρείτε; Όταν σας είχε αρπάξει ο Καμένος από τα μούτρα (αδίκως) για το θέμα το ακτοπλοϊκό,  εσείς σωπάσατε και καθίσατε εκεί να τα ακούσετε!!  Τώρα ξαφνικά  αποφασίσατε να το παίξετε «REBEL» ή «ΠΟΛΙΤΚΑ ΡΕΜΠΕΛΟΣ»!!!

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!