Ένα «στολίδι» στην πλατεία Χριστού.

Ένα "στολίδι" κοσμεί εδώ και μερικούς μήνες την πλατεία Χριστού.Βρίσκεται ανάμεσα στον ναό του Χριστού και στο ναυτικό μουσείο.

Είναι ένα κιόσκι που είχε τοποθετηθεί στην συγκεκριμένη περιοχή για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις κάποιου φορέα αλλά έχει εγκαταλειφθεί στην μοίρα του.Και απ'ότι φαίνεται χρησιμοποιείται από ανθρώπους γιατί μέσα έχει βρώμικες κουβέρτες,στρωσίδια και διάφορα σκουπίδια.

Δεν είναι ωραίο θέαμα για όλους μας και υποβαθμίζει όλη την γύρω περιοχή συν τα σκουπίδια που είναι αμέσως δίπλα του.Γίνονται και εκδηλώσεις οπότε καλό θα είναι πριν έρθει το Πάσχα όποιος είναι υπεύθυνος να στείλει συνεργείο να μαζέψει όλες αυτές τις ασχήμιες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!