Φρεάτια… Παιδικές Χαρές … και η Δραστηριότητα της Δημοτικής Αρχής

Για ακόμα μια φορά διαπίστωσα σήμερα, πόσο μας υπολογίζει η δημοτική αρχή. Ενώ προ ημερών είχαμε κάνει ρεπορτάζ για τα χαλασμένα φρεάτια τα οποία ήταν άκρως επικίνδυνα, η Δημοτική Αρχή δεν φάνηκε να ενδιαφέρετε  και μην μας πουν πως δεν βλέπουν τα δημοσιεύματα μας γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως τα βλέπουν! Όμως έπρεπε να υπάρξει η μεσολάβηση του «Δημοτικού Δημοσιογράφου» …  να κάνει το σχετικό ειδικό δικό του ρεπορτάζ και μέσα σε 24 ώρες ο Δήμος είχε στείλει συνεργείο και επισκεύαζε το φρεάτιο! Στα πλαίσια της Δημοτικής προβολής έπρεπε να υπάρξει η εικόνα «BEFORE AND AFTER»! Πως θα φανεί πως ο Δήμος ασχολείται με τα προβλήματα τις καθημερινότητας. Παράλληλα να «φανεί» και ο καλός και ισχυρός «Δημοτικός Δημοσιογράφος»!!

Επειδή έχω γίνει και  “FAN” της εκπομπής του «Ο Όμορφος Κόσμος του Ρούσσου», είδα σήμερα να κάνουν ρεπορτάζ για την παιδική χαρά στο Αγ. Στέφανο. Να αναφέρουμε λοιπόν, όχι πως νοιάζει την Δημοτική Αρχή πως έχουμε κάνει από τον Οκτώβριο έως τώρα, 2-3 ρεπορτάζ και θέματα για τις παιδικές χαρές και τα χάλια τους. Βέβαια δεν πήγαμε να τραβήξουμε βίντεο τις κιλότες της τσιγγάνας που παραθερίζει εκεί!  Εμείς αναφερθήκαμε και δείξαμε τις καταστροφές και τις ακαθαρσίες και όχι μόνο!

 

Δεν πειράζει όμως … τώρα που το έκανε ρεπορτάζ ο Δημοτικός Δημοσιογράφος θα τρέξει αύριο πρωί-πρωί με το σφυρί στο χέρι και την σκούπα στο άλλο και θα τις φτιάξει όλες!! Μήπως όμως θα του ήταν πιο ωφέλιμο να περιμένει μέχρι παραμονή των εκλογών… να κερδίσουν και τίποτα!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!