Παρέλαση με Πλακάτ και Πανό στη Κάλυμνο!

Νομίζατε πως δεν το πήραμε είδηση η πως δεν θα γράφαμε για το γεγονός… ΛΑΘΟΣ!! Τελικά όπως και όλα τα άλλα στην Κάλυμνο , έτσι και η παρέλαση μια είχε μια ιδιαιτερότητα. Πέραν από τα Σχολεία, Στρατό, Σωματεία, Συλλόγους, Προσκόπους και Λύκειο Ελληνίδων που έκαναν παρέλαση και την Φιλαρμονική που τους συνόδευσε παίζοντας τα εμβατήρια που ταιριάζουν στις μέρες αυτές… Είχαμε φέτος και  διαδηλώσεις με πλακάτ και πανό απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.

Οι διαδηλωτές ήταν εκεί να διαδηλώσουν με ένα κόσμιο τρόπο για τα νέα μέτρα που έχει αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει. Ήταν μια ιδανική ευκαιρία μιας και ανάμεσα στους επισήμους βρισκόταν ο Υφυπουργός Παιδείας ο κ. Ι. Πανάρετος αλλά και αντιπροσωπεύοντας την ΝΔ βρισκόταν και ο βουλευτής κ. Αργ. Ντινόπουλος.

Το μόνο «αρνητικό»  θα έλεγα στην ημέρα ήταν όταν ένας συμπατριώτης μας με πλακάτ που έγραφαν συνθήματα που στόλιζαν με αρνητικό τρόπο τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε την εμφάνιση του απέναντι από τους επισήμους και έπρεπε να απομακρυνθεί από την αστυνομία πριν πάρει έκταση το ζήτημα!

Αναρωτιέμαι όμως… Αν έχουμε διαμαρτυρίες τέτοιες στην Κάλυμνο για Κυβερνητικά Μέτρα που θα εφαρμοστούν(αναγκαστηκά)… τότε στην επόμενη παρέλαση που θα έχει νοιώσει τα νέα μέτρα ο κόσμος… τι θα δούμε;; Γιαουρτώματα και πέταγμα ντοματών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου; Και στις 28 Οκτωβρίου τι θα γίνει… θα τους ρίξουμε στην θάλασσα τους Επίσημους;; Μήπως ο Καλύμνιος έχει φτάσει στο όριο του;

DSC00239_copyDSC00241_copy


DSC00251_copyDSC00240_copy


DSC00242_copyDSC00250_copy


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!