«Η Φωνή του Δημότη»

Δεν αντιλέγω… πάντως είναι πιασάρικος ο τίτλος!! Επειδή αρκετοί / αρκετές  είναι αυτοί που δεν βρίσκονται κοντά στο νησί μας για αρκετούς και διάφορους λόγους (ένας εκ των οποίων είμαι και εγώ), θα ήθελα έτσι ας το πούμε, μερικές διευκρινήσεις για το θέμα της τηλεοπτικής εκπομπής του κυρίου Δ. ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ για να καταλάβω και εγώ τι τρέχει.


Καταρχάς μάρτυς μου ο θεός (φιλάω και σταυρό) είμαι υπέρ αυτής της πρωτοβουλίας και εύγε στους ιθύνοντες και κατέχοντες της ιδέας αυτής. ΟΧΙ … δεν είμαι Διακομιχαλικός, είναι όντως πρωτότυπη και όπως και να το κάνουμε όλο και κάπου θα ωφελήσει τον τόπο μας (ότι καλό γίνεται είναι υπέρ του τόπου). Δεν αντιλέγω πως με αυτόν τον τρόπο πολλά προβλήματα, αγωνίες, σκέψεις και ιδέες θα βγουν στο φώς της δημοσιότητας.

Θα μου επιτρέψετε όμως να θίξω ορισμένα πράγματα όπως: Ο τόπος δεν χρειάζεται άλλον ένα τρόπο έκφρασης των προβλημάτων που βασανίζουν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας. Το νησί μας δεν χρειάζεται άλλο ένα μέσο δημοσίευσης των ιδεών του. Ο τόπος χρειάζεται να λυθούν τα προβλήματα που επικρατούν. Το νησί χρειάζεται λύσεις… όχι υποσχέσεις ούτε και δημόσιους διαλόγους, αντιλόγους και επαναλήψεις  των επαναλήψεων.

Αναρωτιέμαι λοιπόν δηλαδή τώρα τι μπορεί να αλλάξει με αυτήν την εκπομπή; Δηλαδή εάν πάρω τηλέφωνο και μιλήσω με τον κ. Διακομιχάλη (το κάθε κύριο Διακομιχάλη που θα έκανε πιθανόν μια τέτοια εκπομπή), θα λυθούν τα χιλιάδες προβλήματα που έχω κατά νου πως επικρατούν στο νησί μας; Δηλαδή, ας το θέσω πιο απλοϊκά το θέμα… τηλεφωνώ και φέρνω στο φώς της δημοσιότητας το πρόβλημα των ναρκωτικών που υπάρχει στο νησί μας (λες και δεν το ξέραμε πως υπάρχει τέτοιο πρόβλημα… πρέπει να το πούμε και στην τηλεόραση τώρα) και «τσούφ», αυτόματα θα λυθεί το πρόβλημα; Μετά αφού θα πάρω αέρα (εφόσον τόσο εύκολα λύθηκε το πρόβλημα με τα ναρκωτικά) θα ξεστομίσω και το άλλο «μυστικό» πρόβλημα της ακτοπλοϊκής «αποσύνδεσης» που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο νησί μας … και η απάντηση θα κρύβεται πίσω από την κουρτίνα Νο.3… πάει και αυτό το λύσαμε!!  Κατόπιν, αφού θα έχω χρόνο ακόμα (γιατί λύσαμε δύο προβλήματα σε 42 δευτερόλεπτα) … με τα υπόλοιπα 18 σεκόντια (δευτερόλεπτα) και με την βοήθεια του κοινού, θα λύσουμε και το πρόβλημα της ανεργίας. Φυσικά στο τέλος μας απομένει και η βοήθεια του τηλεφώνου αλλά λέω να την αφήσω για την επόμενη φορά που θα ξανακαλέσω!!

Ας αφήσουμε την πλάκα και θα μιλήσω ολίγον σοβαρά. Θέλει κότσια και καρύδια (για ξερούς καρπούς μιλάω… και καλά… μην φάω πάλι και κανένα DELETE) για να κάνεις τέτοια εκπομπή στο πολιτκοβαμμένο νησί μας. Θέλει αντοχές να ακούς τον κάθε βαλτό να στην λέει και εσύ να πρέπει σε χρόνο μηδέν να απαντήσεις. Μόνο για αυτούς τους λόγους αξίζει ένα μπράβο και καλή επιτυχία στον τηλεοπτικό σταθμό TV 12 και στον παρουσιαστή κ. Δ. Διακομιχάλη, σας εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε τον σκοπό σας προς όφελος του νησιού μας.

-Aprilia Dorsoduro…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!