12+1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΖΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2010. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ;

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΟΥΖΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 12 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ "ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ". ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.

ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ: Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ", ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο Γ. ΓΑΛΟΥΖΗΣ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
"ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ" - "ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ". ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΟΣΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.
"ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΡΥΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΨΑΡΑ": "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ".
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΑΣ, ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΦΑΝΕΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΝ Γ. ΓΑΛΟΥΖΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΔΥΣΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΜΗ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΡΥΛΛΟ, ΕΞΗΡΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ «ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ Μ. ΜΑΚΡΥΛΛΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ»
ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΑΚΗΣ, ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΛΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Μ. ΜΑΚΡΥΛΛΟ.
ΤΕΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΟΥΖΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.

Πηγή:
n100000073762116_7142


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!