Πρόσκληση συνεργασίας από Γ. Γαλουζή προς Μ. Μακρυλλό

Πρόσκληση προς τον επικεφαλή της Παράταξης «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ», Μανώλη Μακρυλλό, απεύθυνε ο Γιάννης Γαλουζής επικεφαλής της Παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» για εξέταση του ενδεχόμενου συνεργασίας των δύο Παρατάξεων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010. Στην επιστολή του προς τον κύριο Μακρυλλό αναφέρει ο κύριος Γαλουζής:

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση σας όπου δηλώσατε παρών για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και ανοιχτός σε συνεργασίες, η δημοτική Παράταξη μας «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» καλεί εσάς και τους συνεργάτες σας σ’ ένα ουσιαστικό, ειλικρινή και δημιουργικό διάλογο βασιζόμενο στις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού και της σύνθεσης απόψεων, έτσι ώστε η οποιαδήποτε συνεργασία που ήθελε προκύψει μεταξύ μας να μην αποτελεί ένα απλά ψηφοθηρικό μηχανισμό, αλλά σχηματισμό συναπόφασης και συνευθύνης.

Φυσικά με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση που θα δοθεί από πλευράς του κ. Μανώλη Μακρυλλού και της Παράταξης του.

Πηγή: Απόσπασμα από δημοσίευση Νησιωτικής Διαδρομής


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!