Νεα εκπομπή στο Τν 12 ... «Η Φωνή του Δημότη»

Άρχισε να συζητιέται ένα  «τηλεοπτικό σποτάκι» σήμερα που παίζει  στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Τν 12 και που διαφημίζει την νέο της εκπομπή. Η εκπομπή αυτή διαφέρει από της συνηθισμένες.  Για ποιο λόγο; Επειδή ο παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι ο ίδιος ο Δημήτρης Διακομιχάλης! Μάλιστα θα παρουσιάζει και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον ...

μιας και ο Δ. Διακομιχάλης θα δέχεται κατά την διάρκεια της εκπομπής τηλεφωνήματα του κοινού. Θα μπορούν δηλαδή οι πολίτες να τηλεφωνούν και να τον ρωτάνε ότι θέλουν.

Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε κάτι τέτοιο στα μέρη μας. Πολιτικός να παρουσιάζει την δικιά του εκπομπή όπου θα έχει ανοικτές γραμμές με το κοινό!!! Πόλυ ριψοκίνδυνο θα λέγαμε αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

Η πρώτη εκπομπή είναι την Τετάρτη, 10/3/2010 στις 9:00 μμ και θα ονομάζεται, «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ»!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!