Φρένα στο ΘΗΣΕΑΣ ... το ΑΜΙΑΝΤΟ μένει!!!

Στο Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ στο οποίο πρόσφατα το κεντρικό κράτος έβαλε φρένο, η Κάλυμνο είχε ενταγμένα αρκετά σοβαρά έργα. Δυστυχώς απ ‘ότι καταλάβαμε αυτά τα έργα δεν μπορούν να υλοποιηθούν τώρα μιας και δεν υπάρχει και η δυνατότητα χρηματοδότησης τους από τον ίδιο τον Δήμο ή την ΔΕΥΑΚ στην έσχατη περίπτωση. Δεν λέω ...

άδικο να μας κόβουν τις χρηματοδοτήσεις αλλά δεν νομίζω να δούμε δεκάρα για αρκετό καιρό. Τι θα γίνουν τώρα τα έργα αυτά;; Να τα ξεχάσουμε;; Από τα έργα που φρενάρισαν, το σημαντικότερο έργο που θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να υλοποιηθεί επειδή τίθεται άμεσα και θέμα υγείας είναι το έργο που είχε εγκρίθηκε στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ- δαπάνη για αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης το ποσό των €118.500!! Οι σωλήνες του κεντρικού δικτύου, κατά 80%, είναι από αμίαντο, μια ουσία που είναι βεβαιωμένα καρκινογόνος, και ο καρκίνος στην Κάλυμνο κάνει θραύση. Αυτοί οι σωλήνες τοποθετήθηκαν προ 30ετίας και πλέον, αλλά από τότε μέχρι σήμερα καμιά δημαρχία δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τα σχέδιά της για την αντικατάσταση του δικτύου . Το άκρως επικίνδυνο δίκτυο μας πρέπει να αντικατασταθεί με ή χωρίς ΘΗΣΕΑΣ!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!