Με τα μούτρα πέσανε στις τσιμεντοστρώσεις και σε λιγο στις ασφαλτοστρώσεις

Με τα μούτρα έχει πέσει η Δημοτική Αρχή στις τσιμεντοστρώσεις και σε λίγο στις ασφαλτοστρώσεις… Μυρίζει μήπως εκλογές ή ιδέα μου είναι;;; Φανταστείτε πόσο μας υπολογίζουν που αν δεν είναι προεκλογική περίοδο δεν πέφτει ούτε σταγόνα ασφάλτου!! Μην ξεχάσετε λοιπόν να χτυπήσετε παλαμάκια και να τους προσκυνήσετε …
άντε μωρέ… δώστε και καμία ψήφο γιατί έκαναν το αυτονόητο!! Μην ρίχνετε τους εαυτούς σας τόσο χαμηλά… και μην αφήνετε τους πολιτικούς να ρίχνουν λίγο άσφαλτο μόνο προεκλογικά! Τουλάχιστον όταν πάτε να ψηφήσετε να θυμηθείτε σε τι δρόμους οδηγούσατε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια και να μην ξεγελαστείτε με τις ασφαλτοστρώσεις τελευταίας στιγμής!!

 

road_construction_Jy09_copy


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!