Μετά τον Π. Ζωίδη...Σαχλή Παρουσία Προεδρίας ΔΣ...Ξανά!!

Ελπίζαμε πως το τελευταίο διάστημα που απουσίαζε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριος Σακελλάρης Ζερβός  από το ΔΣ θα ενεργούσε ευεργετικά στην ικανότητα του να προεδρεύει επί του Δημοτικού Συμβουλίου.  Δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα! Μάλλον θα ισχύει η παροιμία που λέει πως δεν μπορείς να διδάξεις σε παλιά … νέα κόλπα!

Μετά από την ομολογούμενη από όλους επιτυχημένη αντικατάσταση του από τον Παντελή Ζωίδη κατά την απουσία του για λόγους υγείας επιστρέψαμε στην ίδια σαχλή παρουσία του προεδρείου του ΔΣ.

Απαράδεκτο κρίνω το γεγονός ότι έκανε ότι μπορούσε ο κύριος Τσελάρης προκειμένου να μην εκφράσει ο κύριος Παντελής Ζωίδης την διαμαρτυρία του για τον τρόπο που εκφράστηκε ο «Παρελκόμενος» της  Δημοτικής Αρχής μέσα στην Αίθουσα της συνεδρίασης του ΔΣ προς τον ίδιο με απρεπή και προσβλητικό τρόπο.  Ευτυχώς ο κύριος Ζωίδης δεν τα έβαλε κάτω και είπε αυτό που είχε κάθε δικαίωμα να πει… Ζήτησε να του ζητήσει ο θρασύς κύριος συγγνώμη δημοσίως!!

Τώρα γεννιέται και το άλλο ερώτημα… Γιατί ο γνωστός κύριος έχει γίνει παρελκόμενο της Δημοτικής Αρχής με παρεμβάσεις που αναστατώνουν τις συνελεύσεις του Δημοτικού Συμβουλίου; Γιατί να του επιτρέπεται να επιτίθεται εκφραστικά σε Δημοτικούς Συμβούλους κατά την διάρκεια της συνελεύσεως; Κανονικά δεν θα έπρεπε να απομακρυνθεί από την αίθουσα; Νομίζω πως είναι καιρός να σοβαρευτεί η Δημοτική Αρχή, μνηστήρες και οι υπόλοιποι αγαπητικοί!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!