Μαρίνα...ποιά μαρίνα;;;;

Ελπιδοφόρες θεωρούνται οι προοπτικές της μαρίνας της Κω σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ ο πρόεδρος της, Νίκος Κανταρτζής. Οι Κώοι πολύ καλά κάνουν και φροντίζουν για τις ζωτικής σημασίας  τουριστικές υποδομές!! Με αφορμή όμως αυτές τις δηλώσεις από την γειτονική μας Κω και έχοντας υπόψη τις κουβέντες που μου είπε σε μια συζήτηση ένας φίλος, μπήκα στην διαδικασία πάλι να σκεφτώ πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα αν είχε ολοκληρωθεί η δικιά μας μαρίνα!!

Οι παρακάτω κουβέντες είναι τα λίγα αλλά πολύ εύστοχα που μου είπε ο φίλος  «Citizen of Kalymnos» σε μια κουβεντούλα που είχαμε  νωρίτρα…

«Δεν υπήρξε τρόπος, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τόσα χρόνια τώρα, να συντεθούν στη θέση τους, σε προβλεπόμενες προβλήτες, αυτά τα ειδικά επιπλέοντα μπλόκ, ώστε να αποκτήσουμε την προβλεπόμενη μαρίνα στο έξω λιμάνι, της οποίας το έργο υποτίθεται ότι ολοκληρώθηκε; Δεν υπάρχει υπεύθυνος σ' αυτόν τον τόπο; Και μη μου πείτε ότι υπεύθυνος δεν είναι ο Δήμος, γιατί συμφωνώ μόνο στο τυπικό του θέματος.
Τώρα, δυστυχώς,ίσως είναι αργά πια, αφού ρήμαξαν τα μπλόκ στις φουρτούνες, στην άκρη της θάλασσας που τοποθετήθηκαν από τους ανευθυνουπεύθυνους, για να μη φαίνονται και μας προκαλούν. Δεν είναι μόνο το "χιόνι" που σκόρπισε, βλέπετε, είναι και η υποδομή και μαζί της ο τουρισμός που χάθηκε...»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!