Η Διαμάχη Τηλεοπτικού Σταθμού και Πολιτικών Συνεχίζεται!!

Το Δημοτικό Συμβούλιο που είχε γίνει εχτές 1/2/2010 πείρε μια παράξενη  εξέλιξη!! Η Δημοτική Σύμβουλος Σεμίραμις Ψαρομπά επιτέθηκε στο δημοσιογράφο Μάμμα Χαραμαντά. Μην μπορώντας να ανεχτεί άλλο την «λασπώδες» δημοσιογραφία του δημοσιογράφου, τον ρωτάει γιατί έχει πρόβλημα μαζί της! Ανάφερε η κυρία Ψαρομπά ένα περιστατικό που είχε γίνει όταν ήταν  Νομαρχιακή Σύμβουλος και μέσα σε μια εν εξέλιξη συνεδρίαση του συμβουλίου όπου συζητούσαν κάποιο θέμα, ο κύριος Χαραμαντάς ρωτάει την κυρία Σεμίραμις αν έχει καταπατήσει  έκταση του Δήμο;

Ακολούθησε μια φραστική διαμάχη μεταξύ των δύο τους μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Στην εκπομπή του καναλιού σήμερα επαναλήφθηκε ο καβγάς και προχώρησε και ένα βήμα πιο κάτω!! Είχαμε και παρέμβαση του κυρίου Ψαρά που επιβεβαίωσε το συμβάν. Στην εκπομπή του καναλιού η κ. Ψαρομπά αντίστρεψε το παιχνίδι του δημοσιογράφο ρωτώντας τον αν πριν -1-2 χρόνια κατά την διάρκεια ρεπορτάζ στο πεζόδρομο, είχε βρίσει με χυδαίο τρόπο ένα ηλικιωμένο!!  Ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι πράγματι είναι αλήθεια αλλά πως ήταν δικαιολογημένος που παραφέρθηκε! Απ ‘ ότι φαίνεται, εκείνος όμως δεν δέχεται ότι όταν φέρουν άλλους ανθρώπους εκτός εαυτού είναι δικαιολογημένοι και εκείνοι να μιλήσουν άσχημα!! Φαίνεται πως κατά την γνώμη του δημοσιογράφου, είναι δικό του προνόμιο και μόνο!  Το βίντεο δε το βρήκαμε και εμείς ψάχνοντας στο διαδίκτυο οπότε δεν μπορεί να διαψεύσουν τ’ ότι  ο δημοσιογράφους χαρακτήριζε τον ηλικιωμένο , «ηλίθιο, κωλόπραμα,» και τον έστειλε με EXRESS … «στο διάολο»!!  Μιας και επιφυλάσσεται ο δημοσιογράφος να κυνηγήσει τους Καλύμνιους που θα τολμήσουν να το προβάλουν νομικά … πολύ της μόδας οι μηνύσεις τελευταία…. δεν μπορούμε λοιπόν να σας το δείξουμε!! Αλλά δεν μπορούν και να αρνηθούν πως τα είπαν αυτά διότι θα διαψεύδουν. Ο κ. Χαραμαντάς δήλωσε δε στην εκπομπή του πως αντέδρασε έτσι διότι είχαν βρίσει την συνάδελφο του την κυρία Μαίλλη  όταν πήγαν να κάνουν το ρεπορτάζ! Δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε αλλά μπορούμε να απαιτούμε από τους δημοσιογράφους που εκφράζονται έτσι δημοσίως να μην παριστάνουν τις αθώες «παρθένες» και να κατακρίνουν άλλους για τον τρόπο που μιλάνε! Με μιά έρευνα σε παλιό peer to peer network θα το βρείτε!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!