Οι εργολάβοι της τοπικής δημοσιογραφίας

Δεν έμεινα άφωνος, ούτε ακόμα μετά την πρόσφατη πρωτότυπη  «αποπομπή» του κ. Διακομιχάλη στη μεσημεριάτικη «ενημερωτική εκπομπή» του ΑΙΓΑΙΟ TV: Πάει καιρός που η κατάσταση φαίνεται ότι έχει εκτραχηλιστεί. Δυστυχώς για τη μικρή μας κοινωνία, η δημοσιογραφική αθλιότητα που δήθεν ενημερώνει, αλλά δυστροπεί στον αιρετικό λόγο, προσβάλλει αντίλογα πρόσωπα κι επιχειρεί να σπιλώσει υπολήψεις, σέρνεται προ των προηγούμενων δημοτικών εκλογών φυσικά και αδιαμαρτύρητα (εκτός εξαιρέσεων).

Απ’ ότι διαφανώς υποδηλώνεται κυρίως, το φαινόμενο εκτυλίσσεται με τις σιωπηρές ευλογίες της κρατούσας δημοτικής παράταξης. Η δημοτική πλειοψηφία επικροτεί, δήθεν αμέτοχη, με προφανή ικανοποίηση όμως, την παροχή της υπηρεσίας των «αντικειμενικών» φασαριόζων του τηλεοπτικού μας βίου, που ανέλαβαν και πάλι δράση, επιχειρώντας να επηρεάσουν το πρόωρο προεκλογικό κλίμα που φαίνεται ότι ειδικά αρέσκονται να πυροδοτούν.

Δε νομίζετε, κ. Δήμαρχε, ότι δημοκρατικό χρέος σας απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας είναι επιτέλους να λάβετε ξεκάθαρη θέση, ειδικά εν όψει των εκλογών, αντί να «ποιείτε την νήσσαν» ή στην καλύτερη περίπτωση να παριστάνετε τον Πόντιο Πιλάτο, επειδή προφανώς θεωρείτε ότι το θολό και καθόλου αντικειμενικό αυτό «δημοσιογραφικό» κλίμα σας συμφέρει; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι συνηγορείτε, σε μια προκλητικά φασίζουσα πρακτική, που προσπαθεί να εφαρμόσει την πειθαναγκαστική σιωπή όσων εκφράζουν, αλίμονο, διαφορετική άποψη;

Η μικρή μας κοινωνία, βέβαια, κρίνει, ίσως θα έπρεπε το θέμα της ιδιότυπης αυτής δημοσιογραφίας και λειτουργίας του σταθμού αυτού να απασχολήσει και τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, μα η ευθύνη σας, ή το αναγνωρίζετε ή εθελοτυφλείτε, είναι ότι τα «εγκλήματα» διαπράττονται στο όνομα της δημοτικής πλειοψηφίας σας υπέρ της οποίας κόπτεται εργολαβικά το ζεύγος των αυτόκλητων δημοσιογραφίσκων του μπελά, ενώ εσείς βέβαια, χαμογελάτε αδιάφορα δήθεν.

Δε μπορεί εσείς, ο δημοκράτης, να υιοθετείτε, με την αισθητή πλέον στον καθένα μας υποστήριξή σας, το εν Αιγαίω (TV) δόγμα «πας μη Έλλην, βάρβαρος» και ταυτόχρονα να κόπτεστε υπέρ των θεσμών ή της ευαισθητοποίησης της νέας γενιάς στην πολιτική. Είναι λογικά συνεπαγόμενο ότι δεν τα υποστηρίζετε αυτά που λέτε (η στάση σας απέναντι στην κ. Τρουμουλιάρη σας αποκαλύπτει ίσως), απλά φαίνεται ότι απεύχεστε την εμπλοκή των νέων στα κοινά, υποκλινόμενος μόνον στο μεγαλείο της επανακατάκτησης του αξιώματός σας στις προσεχείς εκλογές.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!