Πρόσκληση για την ομιλία του Δημάρχου την Κυριακή 31/01/10

ΘΕΜΑ: Ανοιχτή Επιστολή -Πρόσκληση για την ομιλία του Δημάρχου την Κυριακή 31/01/10 και ώρα 7:30 το απόγευμα στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλυμνίων Καλυμνιές και Καλύμνιοι , Κύριοι Βουλευτές, Κύριε Νομάρχη, Κύριοι συνάδελφοι και στους δύο βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, Κύριοι Πρόεδροι και στελέχη των συλλόγων και των κοινωνικών οργανώσεων της Καλύμνου. Κύριοι δημοσιογράφοι. Την Κυριακή και ώρα 7:30 το απόγευμα σας καλώ στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου γιατί θέλω να σας μιλήσω. Έχω ανάγκη να σας μιλήσω και κυρίως να κοιτάξω τα μάτια σας.

Θα πούμε και για τον ΧΥΤΑ και για όλα τα άλλα…...

 

Όμως πρέπει να μιλήσουμε ξανά για τα βασικά , τα θεμελιώδη.

Η παράνοια , ο φθόνος , το ψέμα , η μιζέρια , η απώλεια του μέτρου , η ημιμάθεια και η αμάθεια ,το άδικο , η ευκολία και το δήθεν ,  η ύβρις και το χάος , η αρπακτικότητα , η ασχήμια , η αναίδεια , το θράσος του ατόμου , η υποκρισία , η περιφρόνηση στην τιμιότητα , έχουν κυριαρχήσει ξανά .

Η λογική , η καλοσύνη , αλήθεια , η αυτοπεποίθηση, η σύνεση , η γνώση , το δίκαιο , η ομορφιά του δύσκολου και του αυθεντικού , ο σεβασμός και η ομαλότητα, η προσφορά , η ομορφιά , η ευγένεια , το θάρρος του προσώπου , η ειλικρίνεια , η τιμιότητα , ψάχνουν χώρο και χρόνο , απολογούνται γιατί υπάρχουν , φταίνε γιατί ενοχλούν.

 

Τι θέλει επιτέλους η Κάλυμνος;

Τι αξίζει στην Κάλυμνο;

Τι θέλει ο καθένας από εμάς από την Κάλυμνο;

 

Υπάρχει η παράνοια της πολιτικής;   ή  μήπως βολευόμαστε με την πολιτική της παράνοιας; ή μήπως ακόμα χειρότερα η πολιτική , οι πολιτικοί , ο πολιτισμός και οι πολίτες στέκουν βουβοί μοιραίοι και άβουλοι και παρακολουθούν την κατάργηση τους από την ίδια την παράνοια?

Πρέπει όλοι να μιλήσουμε για αυτά.

Εγώ θα προσπαθήσω να το κάμω μαζί σας , την Κυριακή 31/01/10 και ώρα 7:30 το απόγευμα στο ισόγειο του Πνευματικού μας Κέντρου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΡΟΥΣΣΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!