Στην θέση της Κατερίνα Ρήγα στο Δημοτικό Συμβούλιο... η Ειρήνη Χαλκίτη!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Δημάρχου Καλύμνου , Γεώργιου Ρούσσου η κυρία Κατερίνα Ρήγα έχει παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος.  Δήλωσε δε πως αντικαταστάτης της κυρίας Ρήγα στην δημοτική ομάδα θα είναι μια άλλη κυρία, αρκετά γνωστή σε όλους μας, η κυρία Ειρήνη Χαλκίτη...

Την γνωρίζουμε από την ενασχόληση της με τα κοινά εδώ και αρκετό καιρό. Πλούσια δράση και με μια ιδιαίτερη ενασχόληση το τελευταίο καιρό με τα θέματα τουρισμού. Αρκετές φορές φιλοξενήθηκαν οι απόψεις της εδώ σε αυτήν την σελίδα και  συνεργαστήκαμε μαζί της σε ορισμένα θέματα παρά τις όποιες διαφορές απόψεων είχαμε.

Της ευχόμαστε λοιπόν καλή συνέχεια στην ενασχόληση της με τα κοινά και ελπίζουμε να μην επηρεαστεί από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην παράταξη του Δημάρχου που απ’ ότι έχει φανεί έχει πέσει μποϊκοτάζ στην σελίδα μας με σχεδόν ανύπαρκτη συζήτηση ή συμμετοχή από την παράταξη του. Θέλουμε να πιστεύουμε πως η κυρία Χαλκίτη κατέχοντας και την ιδιότητα του δημοσιογράφου (με πτυχίο) δεν θα φοβηθεί  να συνεχίσει να μας λέει την άποψη της και να συζητάει μαζί μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!