Παραβίαση κανονισμό του ΕΣΡ από το Αιγαίο Τν ;;

Σήμερα έγινε καταγγελία δημοσίως από τον κύριο Διακομιχάλη για Αιγαίο Τν. Η καταγγελία αφορούσε τον παράνομο τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι διαφημίζουν προϊόντα στο κανάλι τους παραβιάζοντας τους κανονισμούς του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Η καταγγελία αυτή είναι στην ουσία άλλη μια απόδειξη του τρόπου που λειτουργούν οι δημοσιογράφοι και το κανάλι.  Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία του Διακομιχάλη, το κανάλι παραβίασε το κανονισμό που λέει:

Τα άρθρα 2 εδαφ. Δ και 5 παρ. 1 εδαφ. Δ του Π. Δ/τος 100/2000, κατά το οποία απαγορεύεται η συγκεκαλυμμένη τηλεοπτική διαφήμιση, θεωρείται δε συγκεκαλυμμένη διαφήμιση η προφορική ή οπτική παρουσίαση σε πρόγραμμα α)εμπορευμάτων β)υπηρεσιών γ)της επωνυμίας, του σήματος ή των δραστηριοτήτων ενός παραγωγού, εμπορευμάτων ή ενός προσώπου που παρέχει υπηρεσίες, όταν η παρουσίαση αυτή γίνεται σκοπίμως από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα με διαφημιστικό σκοπό και ενδέχεται να παραπλανήσει το κοινό, όσον αφορά το χαρακτήρα αυτής της παρουσίασης.

Άντε να δούμε πού θα μας οδηγήσει και αυτή η καταγγελία! Το μόνο σίγουρο είναι πως την ενέργεια αυτή την έχουμε δει κατά επανάληψη πολλές φορές από τους δημοσιογράφους του εν λόγου καναλιού! Αν ισχύουν οι άνω κανονισμοί τότε θα έχουμε μάλλον παρέμβαση του ΕΣΡ για ακόμα μια φορά με ποινές στο κανάλι!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!