Η αυλαία στην θεατρική τραγωδία που λέγεται «Δημαρχία Ρούσσου»... πέφτει!!!

Είχα μια μεγααααααάλη στεναχώρια σήμερα μετά από τα όσα είδαμε αυτές τις μέρες με τα σκάνδαλα. Είχαμε το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΥΤΑ… μετά ακολούθησε το εξίσου σοβαρό ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗ που απ’ ότι κατάλαβα θα τον οδηγήσει στην έκπτωση από το αξίωμα του.  Έρχεται μετά το απογευματάκι με την πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά δεδομένα του τόπου μας να αναγκάζουν τον κυρίου Διακομιχάλη να αποχωρίσει  από ζωντανή εκπομπή.  Δείτε και το σχετικό βίντεο κάτω.

Μετά είδα το βραδάκι στο κανάλι Κόσμος Τν να έχει μεταφερθεί η ατελείωτη Οδύσσεια της Καλυνιακής Σκανδαλολογίας. Και ξαφνικά επιβεβαιώθηκε κάτι που ψιθυριζόταν αρκετό καιρό! Η Δημοτική Σύμβουλος εκλεγμένη με την παράταξη Ρούσσου, κυρία Ρήγα έχει υποβάλει την παραίτηση της!!  Και όλα αυτά μετά την παραίτηση της κυρίας Κλωνάρη και την μανιώδες καταδίωξη και απομόνωσης της επίσης εκλεγμένης από την παράταξη του κυρίου Ρούσσου,  Μαρία Τρουμουλιάρη.

Μήπως τελικά πέφτει η αυλαία στην θεατρική τραγωδία που λέγεται «Δημαρχία Ρούσσου»;

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!