Νέο Σκάνδαλο ... ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗ!!

Αφού εξαντλήσαμε το θέμα ΧΥΤΑ Καλύμνου είπαμε να πάμε παρακάτω! Το παρακάτω που είναι ακριβώς; Στην διαπλοκή του Αντιδημάρχου Α. Σκουμπουρδή με εργολάβους και τα Δημοτικά Έργα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φώς, η εταιρία που έχει με άλλα μέλη της οικογένειας  του ο  αντιδήμαρχος λειτουργώντας ως υπεργολάβος της εταιρίας «3Κ» πήρε 67.390€ από ένα μόνο έργο μέσα στο έτος 2009. Έχουν δημοσιευτεί και σχετικά τιμολόγια στην «Νησιωτική Διαδρομή».

Όλο αυτό γεννάει όμως ερωτήματα όμως για το συνολικό ποσό που έχει εισπράξει τα τελευταία χρόνια από διάφορα δημοτικά έργα με την ίδια μέθοδο. Απ’ ότι καταλάβαμε όμως, ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων το απαγορεύει αυτό. Σύμφωνα με το άρθρο 29 του κώδικα, απαγορεύεται η όποια σύνδεση δημοτικού συμβούλου με συμβάσεις και εκτέλεση έργων ύψος άνω των 5000€ ετησίως. Έτσι λοιπόν τίθεται ευθέως θέμα έκπτωσης του Α. Σκουμπουρδή από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου. Το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει αναλάβει τις υπεργολαβίες αλλά η οικογενειακή επιχείρηση / εταιρία του απλός περιπλέκει το θέμα.  Μάλλον και εδώ θα αναγκαστεί να παρέμβει για ακόμα μια φορά ο Περιφερειάρχης  να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα!

Σημειώνουμε δε ότι και αυτή την καταγγελία την έκανε ο κύριος Δημήτρης Διακομιχάλης και η παράταξη είχε βγάλει τότε και σχετικό δελτίο τύπου. Ακόμα και η κατά την δική μας γνώμη, πολύ έγκυρη εφημερίδα «Νησιωτική Διαδρομή», είχε ασχοληθεί με την ηθική διάσταση του θέματος αλλά δεν άκουγε κανείς από την δημοτική αρχή και από την περιφέρεια!! Αυτό ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου. Λίγους μήνες αργότερα επανέρχεται το θέμα στην δημοσιότητα με την δημοσίευση 5 τιμολογίων της εταιρίας , «ΣΑΚ. ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» προς την κοινοπραξία «Ι.ΝΙΣΤΑΖΑΚΗΣ-Γ. ΚΡΟΥΣΚΟΣ & ΣΙΑ-ΤΑΤΣΗΣ Ι.», συνολικού ποσού 67.390,38€ και αφορούσαν σε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπες και πάγκους  για το έργο του κτιρίου ΑΜΕΑ.

Κάτι πάντως φαίνεται να μην πηγαίνει καλά σ’ ότι αφορά την διαφάνεια με την οποία θεωρητικά γίνονται τα έργα στην Κάλυμνο. Η σχέσης μεταξύ Δημοτικής  Αρχής και εργολάβους φαίνεται να είναι πολύ πλεγμένες. Έρχεται λοιπόν και αυτό το σκάνδαλο να μας προβληματίσει πριν καν προλάβουμε να πάρουμε ανάσα από το προηγούμενο σκάνδαλο. Μια υπόθεση που θα τα έχει όλα… πολιτικές και διοικητικές ευθύνες  ακόμα και ποινικές!!  Δύσκολος χειμώνας για την Κάλυμνο τελικά!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!