ΧΥΤΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ... Μια Είκόνα Χίλιες Λέξεις

Αποφασίσαμε για να πειστούμε για το τι ακριβώς έχει ή δεν έχει γίνει μέσα στο χώρο του ΧΥΤΑ να επισκεφτούμε  οι ίδιοι το χώρο και να τον αποτυπώσουμε  με το δικό μας φακό. Να βασιζόμαστε στο τι θα μας δείξουν ή δεν θα μας δείξουν οι εμπλεκόμενοι και από τις δύο πλευρές! Να δούμε και εμείς το έργο των 948.000 ευρώ!! Συμπεράναμε βέβαια μετά την σύντομη μας επίσκεψη, πώς όλοι οι εμπλεκόμενοι  φέρουν  ευθύνες για αυτό που είδαμε και που θα δείτε! Δείτε με προσοχή το βίντεο ...

και τις φωτογραφίες και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!! Ακόμα καλύτερα δεν πάτε επιτόπου στο χώρο του ΧΥΤΑ, γιατί μόνο αν  δείτε όλο το έργο με τα ίδια τα ματάκια σας θα μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς όλα αυτά που μας ανέλυσαν με τεχνικούς δυσνόητους όρους και περίπλοκα σχεδιαγράμματα και μετά αποφασίζετε μόνοι σας!

 

 

Φωτογραφίες: http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#/album.php?aid=180567&id=109767275986&ref=mf

 

 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!