Θέατρο του Παραλόγου μετατράπηκε η Συνέντευξη Τύπου

Και εκεί που νομίζαμε πως είχαμε δει ότι χειρότερο υπήρχε από άποψης «προεδρίας» από τον Σάκη Ζερβό στα δημοτικά συμβούλια μας προέκυψε λαμπρότατο αστέρι προεδρίας.

Όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή συνέντευξη τύπου θα καμαρώσανε την πλήρης ανικανότητα και αθλιότητα ενός πολιτικού δεινοσαύρου μειωμένης ικανότητας ανάληψης πρωταγωνιστικού πολιτικού ρόλου και ευθύνης. Μεγάλο πράγμα φίλοι μου η προεδρία. Ο άνθρωπος αυτός  δεν κάνει ούτε για αστείο για τέτοια σοβαρά πράγματα! Κάποιοι από εσάς ίσως με θεωρήσετε σκληρό αλλά είμαι σίγουρος πως όποιος δει ολοκληρωμένο το βίντεο από την συνέντευξη θα συμφωνήσει μαζί μου.

Ας το πιάσουμε από την αρχή:

 • Αφήνουν να εννοηθεί πως την συνέντευξη τύπου την κάνει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου … Στην πραγματικότητα, άλλο μια συνέντευξη τύπου του κυρίου Κρούσκου  και την Δημοτικής Αρχής. Ξεγελάσανε πολλούς … πράγμα απαράδεχτο και με μεγάλη ευθύνη του καναλιού Αιγαίο Τν που άφησαν να εννοηθεί με την ανακοίνωση τους πως θα ήταν Συνέντευξη της Τεχνικής Υπηρεσίας.
 • Επίθεση κατά της κυρίας Γεωργιάδου από την επαρχιακή συμβούλου και από τον Κ.  Μιχάλη Ζωγραφάκη.
 • Χωρίς προηγούμενο επίθεση από τον κύριο Κρούσκο, τον Σ. Ζερβό και τον κύριο Σκουμπουρδή στον εκδότη της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Νησιωτική Διαδρομή»… ότι πιο άνανδρο έχω δει από τους πολιτικούς μας αλλά φαίνεται να ζήλεψαν από τον κ. Χαραμαντά που επιτέθηκε με παρόμοιο τρόπο στην εκπομπή του στην εφημερίδα του κ. Ζαΐρη πριν μερικές εβδομάδες.  Σαν δεν ντρέπεστε!!
 • Ακούσαμε και τον φίλο μας Από πλευράς Τεχνικής Υπηρεσίας να μιλάει περί αγγουριών… εδώ τι να σου πω φίλε… την δροσιά του να χεις! Αν αυτή τώρα ήταν αρμόζουσα έκφραση για να απαντήσεις στην κυρία Γεωργιάδου που ήρθε εκεί να υπερασπιστεί την αθωότητα σας, τότε τι να σας πω; Αυτό με λύπησε ιδιαίτερα!
 • Κλείνοντας να πούμε πως το μόνο θετικό της βραδιάς ήταν ο ξεκάθαρος τρόπος που ο κύριος Κλήμης  παρουσίασε τις πληροφορίες και στοιχεία περί του θέματος ΧΥΤΑ (το οποίο ήταν το θέμα της συνέντευξης και όχι ο διασυρμός του κυρίου Δρόσου που κάποιοι πολιτικοί της δεκάρας ξεχάσανε)!!

  Καμαρώστε τους:

   

   

  -Γιώργος Ν. Λιάς


  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

  Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

  Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

  Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

  Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

  Pantelis

  Αρθρογραφία - Απόψεις

  ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

  LIFE STYLE

  v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

  Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

  kalymniansvoice.com

  Copyright © 2020 | All rights reserved.

  Ακολουθείστε μας στο Facebook
  Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!