Ευχαριστούμε την Κυρία Γεωργιάδου για την αγάπη της για τους Νέους

Τα μέλη της Ομάδας της Φωνής του Καλύμνιου θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε μια γυναίκα. Μια γυναίκα που δεν φοβάται να βγει στα ΜΜΕ και να πει τις απόψεις της.

Που είναι από τους ελάχιστους που υπερασπίστηκε μια νέα δημοτική σύμβουλο, την Μαρία Τρουμουλιάρη και τόλμησε να αντιπαρατεθεί με τους "εκπρόσωπους" του δημάρχου στο Αιγαίο Τv. Να μιλήσει για τις προσβολές που εκστόμισε ο ένας δημοσιογράφος σε μια κοπέλα που απλώς είπε τις απόψεις της.

Κυρία Γεωργιάδου, αξίζετε το ευχαριστώ των νέων γιατί εκτός του ότι είστε μια εξαιρετική εκπαιδευτικός, εσείς και μόνο εσείς πρωτοστατείτε στους αγώνες των νέων για την εκπαίδευση και την εργασία. Που είστε κοντά τους και δεν τους κοροϊδεύετε όπως κάνουν οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων.
Τέτοιες γυναίκες αξίζουν πραγματικά τον θαυμασμό όλων μας.

Σε κάποια ατίθασα παιδιά σαν και εμένα δίδαξες πολύ περισσότερα από γράμματα. Αλλά αν αρχίσουμε να αναφέρουμε εδώ έννοιες σαν αξιοπρέπεια, αυτοσεβασμό και αγωνιστικότητα μπορεί να τρομάξουν κάποιοι πολιτικάντηδες που θεωρούν τους εαυτούς τους ευαγγελιστές αυτών αλλά στην πραγματικότητα δεν τα κατέχουν ούτε κατά διάνοια...!!

Σας ευχαριστούμε!!!

-Γεώργιος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!