Σενάρια εκλογικής φαντασίας;

Μέχρι στιγμής όλοι γνωρίζουμε για τρεις παρατάξεις που σίγουρα θα κατέβουν στις δημοτικές εκλογές του 2010 και όλοι μας βλέπουμε το μίζερο παρασκήνιο ,στο οποίο ο ένας προσπαθεί να φάει δύναμη ο ένας από τον άλλο.Ρούσσος vs Διακομιχάλη,Διακομιχάλης και Γαλουζής vs Ρούσσου

.
Τι θα γίνει αν κατέβει και μια παράταξη που θα αποτελείται επί το πλείστον από άφθαρτους,στην πολιτκή,πολίτες και από δυσαρεστημένους των 3 παρατάξεων,οι οποίοι όχι και άδικα αντιδρούν με την γραμμή που ακολουθούν οι πολιτκές τους ομάδες;Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχουν δυσαρεστημένοι γιατί εδώ θα πιαστείτε αδιάβαστοι.Μέχρι στιγμής περνάνε από το μυαλό μου 2 με 3 ονόματα από την δημοτική παράταξη και κάποιοι άλλοι. 
Πώς θα μπορούσε να επηρεάσει τις ισορροπίες μεταξύ των 3 υπαρχουσών παρατάξεων αυτή η νέα κίνηση?Γιατί όλοι όσοι θα ήθελαν να ασχοληθούν με την πολιτική,έχουν πραγματικά σιχαθεί να βλέπουν το νησί να μένει πίσω αναπτυξιακά έναντι άλλων νησιών,αφού οι πολιτικοί μας ασχολούντε μόνο να τσακώνοντε μεταξύ τους και να μην ενδιαφέροντε καθόλου για έργα και για την βελτίωση της ζωής των Καλυμνίων.
Θα προκαλούσε πραγματικό πανικό αυτή η κίνηση?Γιατί οι 3 κινήσεις προωθούν την ανανέωση με νέους ανθρώπους,κάτι το οποίο δεν γίνετε αφού τα ίδια και ίδια πρόσωπα εκλέγοντε τόσα χρόνια με αυτές τις κινήσεις.Που χώρος για νέες και φρέσκιες ιδέες.
Νέα μυαλά εναντίον "παλαιολιθικών" πολιτικών μυαλών;Προτιμώ το πρώτο.Από ικανά άτομα που θα σκέφτοντε το καλό όλων και όχι πως να ικανοποιήσουν τα πολιτικά τους πάθη.Αυτό συνέβαινε,αυτό συμβαίνει.Καιρός να σταματήσει αυτή η ιστορία.
Νέα Κάλυμνος να είναι στην πράξη και όχι στα λόγια.Όλοι μας το θέλουμε και μπορούμε να το πετύχουμε!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!