Αθώοι ο Δήμαρχος και οι Δημ.Συμβουλοι.

Αθώοι κρίθηκαν χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, ο Δήμαρχος Καλύμνου κ. Γιώργος Ρούσσος και 18 δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι βρέθηκαν στο εδώλιο του δικαστηρίου επειδή πριν από έξι χρόνια απέκλεισαν την Εφορία του νησιού, διαμαρτυρόμενοι για τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Καλύμνου!


Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Κουρούνη, Αγαπητό Σκουμπουρδή, Μιχαήλ Μπουκη, Γεώργιο Ψαρά, Φίλιππο Χριστοδούλου, Απόστολο Τρουμουλιάρη, Αικατερίνη Κλωνάρη, Αικατερίνη Χατζηλάου-Ρήγα, Ιωάννη Μαστροκούκο, Σακκελάριο Ζερβό, Μιχαήλ Δελέκη, Δημήτρη Διακομιχάλη, Παντελή Ζωίδη, Γεώργιο Ανδρέου, Ιωάννη Γαλουζή, Εμμανουήλ Μακρυλλό, Γεώργιο Σισώη και Μικέ Ρήγα, οι οποίοι μαζί με το δήμαρχο Γιώργο Ρούσσο κατηγορούνταν για παράνομη βία και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση για τον αποκλεισμό της Εφορίας Καλύμνου είχε ληφθεί από το Δημοτικό συμβούλιο του νησιού και πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2004 όπου μαζί με πολίτες δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι «κατέλαβαν» το κτίριο της υπηρεσίας εμποδίζοντας τους υπαλλήλους της να προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους και παρέμειναν στο χώρο διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη ακτοπλοϊκών δρομολογίων από και προς το νησί.

Πηγή: Παλμός της Καλύμνου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!