Όταν η Κάλυμνος «τρώει» τα παιδιά της.

Είναι πραγματικά λυπηρό να παρακολουθείς την πολιτική ζωή της Καλύμνου και από το πρωί μέχρι το βράδυ να ακούς τον δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ,δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και "έγκριτους" δημοσιογράφους να κατηγορούν νέους ανθρώπους για τις απόψεις που εκφράζουν σε δημοτικά συμβούλια για διάφορα θέματα με ποίο πρόσφατο το θέμα του ΧΥΤΑ. Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια για Μαγδαληνές κλπ νομίζουν ότι τους κάνει καλό? Πώς ανέχονται να θίγονται υπολήψεις με όλες αυτές τις άνανδρες επιθέσεις σε νέα παιδιά? Δεν υπάρχουν άλλα σοβαρά να ασχοληθούν?

Ο ΧΥΤΑ να μην είναι έτοιμος, ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα, ανεργία, και τόσα άλλα σημαντικά για το νησί μας θέματα. Βρήκαν εύκολα θύματα και ρίχνουν όλη την χολή τους σε νέους .Νέοι που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά στο πλευρό κάποιων πολιτικών που υποτίθεται συμπαραστέκονται στην νεολαία και θέλουν να ακούν τις απόψεις τους σε διάφορα θέματα. Αν βέβαια κρίνουμε και την ημερίδα της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ όπου οι νέοι είχαν τον λόγο είδαμε όλοι μετά λύπης ότι ήταν ελάχιστοι οι πολιτικοί που πήραν μέρος σε αυτήν.
Φυσικό δεν είναι έτσι οι νέοι να θεωρούν τους πολιτικούς αναξιόπιστους? Αφού άλλα υπόσχονται και άλλα κάνουν στην πράξη? Αυτή είναι η συμπαράσταση στους νέους κύριοι "άρχοντες" αυτού του τόπου? Να θυμάστε ότι οι νέοι δεν είναι κορόιδα και έχουν πια ξυπνήσει, εκτός ίσως από μερικούς που για διάφορους ρουσφετολογικούς λόγους κάνουν ότι λέει η παράταξη. Σας κρίνουν όλους ανεξαιρέτως ιδεολογίας και χρώματος.
Όταν έρθει η ώρα της κάλπης καλό θα είναι, κύριοι πολιτικοί, να μην αρχίσετε τις εξαγγελίες σας για την νεολαία γιατί οι νέοι σας έχουν πάρει χαμπάρι. Δηλ. ότι τους έχετε κοροϊδέψει. Και την κοροϊδία δεν την συγχωρούν εύκολα.
Όταν τα αποτελέσματα θα είναι απογοητευτικά, θα καταλάβετε τον λόγο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!