Ήθος… έχουν ή δεν έχουν τελικά;;;

Ένα θέμα το όποιο με απασχόλησε σαν αποτέλεσμα του θέματος ΧΥΤΑ ήταν το ζήτημα του ήθους των πολιτικών μας! Μήνες …χρόνια τώρα τους ακούμε να φωνάζουν με ζήλο ότι θέλουν τους νέους κοντά τους, θέλουν ενεργή νεολαία, θέλουν την συμμετοχή μας στο «ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟ». Μα πώς γίνετε αυτό αφού τους όποιους δραστήριους και τολμηρούς νέους έχει αυτός ο τόπος προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τους κλείσετε τα στόματα!

Είτε με αδικαιολόγητες επιθέσεις κατά της νεαρής δημοτικής συμβούλου  της παράταξης του κ. Ρούσσου με την βοήθεια της ομάδας υποστήριξης του Αιγαίο Τν, είτε με τον αποκλεισμό κάποιων νέων από ομάδες συζήτησης σας, λες και επρόκειτο για FAN CLUB! Τι ακριβώς δίνει το δικαίωμα στους συμβούλους της δημοτικής αρχής να επιτίθεται με τέτοιο μένος , με κάθε ευκαιρία, με κάθε τους επαφή με το γυαλί, στην νεαρή σας συνάδελφο που είναι εκλεγμένη από εμάς τους πολίτες …όπως ακριβώς είστε και εσείς!!

Δεν είστε ανώτεροί σε καμία περίπτωση για να μην χαμηλώσω και εγώ τα στάνταρντ μου να σας πω πως απέχετε οι περισσότεροι εκεί μέσα στο ΔΣ κατά πολύ νοητικά και ενδεχομένως γι ‘αυτό να αδυνατείτε να την καταλάβετε! Σαν δεν ντρέπεστε!!! Τολμάτε να μιλάτε και για ήθος όταν είναι εμφανέστατο ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να γαντζωθείτε από τις καρέκλες προέδρων και αντιπροέδρων και αντιδημάρχων! Αλλά βέβαια… αυτό είναι το αποδεδειγμένο πια επίπεδο του ήθους σας!!

Και ερχόμαστε σε σας κύριε δήμαρχε,… εσείς οφείλετε μια συγνώμη στους νέους για να μην πω πολλά συγγνώμη! Μου είναι παντελώς αποκρουστικό να ακούω τον δήμαρχο του νησιού μου, εκπαιδευτικό μάλιστα να μιλάει όπως εσείς και ακόμα περισσότερο να επιτρέπετε τα πρωτοπαλίκαρα σας και την δημοσιογραφική ομάδα υποστήριξης σας να κάνω στο όνομα του αγαπητού Ρούσσο, πόλεμο σε ένα νέο άνθρωπο!! Όσο για εμάς φαίνεται πως η όποια αρχική ενασχόληση μαζί μας ήταν και αυτή ψεύτικη!

Αναρωτιέμαι όμως κύριοι της Δημοτικής Αρχής, θα θέλατε κάποιοι άλλοι να κατατροπώσουν έτσι τα δικά σου παιδιά επειδή μπορεί να μην συμφωνούν μαζί τους και να μην συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις; Αυτό το ήθος έχετε και καυχιέστε; Ελπίζω τα όσο είπαν οι χαμηλού επιπέδου από πλευράς ήθους και αγάπης για τον νέο, σύμβουλοι σου κ. δήμαρχε να τα θυμηθούν όλα αυτά που είπαν και έκαναν όταν θα παρακαλάνε τους νέους για καμιά ψήφο σε μερικούς μήνες! Και μιας και μιλάμε αυτές τις μέρες για εργολάβους… θα το πάρω επάνω μου πλέον σαν εργολαβία να είμαι απολύτως βέβαιος πως η νεολαία μας δεν θα τα ξεχάσει όλα αυτά πριν τις εκλογές! Μαζέψτε την συμμορία των απαράδεχτων και εξαρτημένων από τους τίτλους!! Είναι μια θλιβερή εικόνα μιας ομάδας ατόμων με «όραμα» εκτός αν το μοναδικό σας όραμα και σκοπός ύπαρξης όλων είναι η καρέκλα και ο τίτλος!!!

Όσο για την αντιπολίτευση… ούτε από εσάς κύριοι είμαι ικανοποιημένος!! Σας κατηγορήσανε πως εσείς είχατε σκοπό να τρομάξετε τους νέους για να μην ασχολούνται με τα κοινά αλλά δεν σας είδα να ξεσηκώνεστε όταν έγιναν όλα αυτά τα απαράδεχτα πράγματα!  Λαμπρή εξαίρεση σε όλο αυτό το θλιβερό σκηνικό η δημοτική σύμβουλος Σεμίραμις  Ψαρομπά! Ίσως έχουμε ανάγκη και από περισσότερες γυναίκες εκεί μέσα με κατανόηση και αγάπη για τους νέους.  Ξυπνήστε λοιπόν και εσείς της παράταξης Διακομιχάλη και Γαλουζή γιατί στο τέλος οι νέοι θα ρίξουν ένα μεγάλο ΧΧ σε όλους σας!!! Γιατί δεν μας δείχνετε και το δικό σας ήθος; Αυτές οι εκλογές από τους νέους πρέπει να κριθούν!!

- Γεώργιος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!