«ΜΥΣΤΗΡΙΑ» ΕΚΡΗΞΗ (;) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΥΤΑ

Ερωτηματικά γεννιούνται μετά από την σειρά εκρήξεων που εικάζεται ότι ακούστηκαν σήμερα κατά τις απογευματινές ώρες(μεταξύ 6:00-7:00) στην περιοχή του ΧΥΤΑ ,λίγες ημέρες μετά την απάντηση που δόθηκε στα πλαίσια ειδικής συνεδρίασης του ΔΣ , από την Δ.Α. υπάλληλους της Τ.Υ και την ανάδοχο εταιρεία 3Κ,και, λίγες ώρες πριν την απάντηση από τους ΤΑΤΣΗ-ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ για όσα ειπώθηκαν, την Παρασκευή στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ ,στο Πνευματικό Αναγνωστήριο «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ». Στα πλαίσια συνεδρίασης της συνεδρίασης του Δ.Σ (14/01/10)τόσο ο δ.σ. της μείζονος αντιπολίτευσης Ν. ΓΑΒΑΛΑΣ όσο και η δ.σ. της ελάσσονος κα ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΨΑΡΟΜΠΑ –κάτοικος της περιοχής – ανέφεραν στο Δ.Σ. ότι ακούστηκαν εκρήξεις από τον χώρο του ΧΥΤΑ ,νωρίς το απόγευμα.

Ο κ. ΓΑΒΑΛΑΣ ανέφερε στο Δ.Σ. ότι το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στο βιβλίο συμβάντων του Α.Τ.Καλυμνου.
Επίσης η κα ΨΑΡΟΜΠΑ ανέφερε ότι άκουσε περισσότερο από 2 εκρήξεις λίγο πριν προσέλθει στο ΔΣ, και μάλιστα για την μαρτυρία της επικαλέσθηκε και το γεγονός ότι την ίδια ώρα περνούσε από την περιοχή του ΧΥΤΑ ,απορριμματοφόρο όχημα του Δημου.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατά την συνεδρίαση του ΔΣ ,παρών έτυχε να παρέστη και παιδί του συμπατριώτη μας και ιδιοκτήτη της λατομικής επιχείρησης που εδρεύει πλησίον του ΧΥΤΑ, όπου στην συνέχεια (και αφού προσέλθει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της λατομικής εταιρείας) διαβεβαίωσε ότι δεν έκανε καμία εργασία ολόκληρη την ημέρα λόγων των έντονων βροχοπτώσεων.
Φυσικά με το άκουσμα αυτής της ανακοινώσεις στο ΔΣ, έγινε και ένας σχετικός …χαμός!!!
Μεταξύ άλλων αποφασίσθηκε αύριο, κιόλας να γίνει φωτογραφική –τουλάχιστον αποτύπωση της περιοχής.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙ …ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ!!!

Πηγή:
n100000073762116_7142

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!