επιτέλους έκαναν και κάτι σωστό!! - H Δημοτική Επανάσταση!!

Και εκεί που ήμουν στην ησυχία μου κάποιος μου έστειλε ένα θέμα να διαβάσω, «Στο εδώλιο ο Δήμαρχος και 18 Δημοτικοί Σύμβουλοι», και ζητούσε μάλιστα την γνώμη μου! Η αλήθεια είναι πως από τον τίτλο και μόνο σκέφτηκα καλά τους έκαναν… τους έπιασαν για καμιά αρπαχτή. Καιρός ήταν για να γίνει καλύτερος ο τόπος. Εφόσον όμως διάβασα ολόκληρο το άρθρο, φούντωσα από το κακό και από την αδικία! Λοιπόν σαν απάντηση δίνω μια ευχή…

Μακάρι όλα τα δημοτικά Συμβούλια όλων των τόπων που νοιώθουν αδικημένα από την κρατική αδιαφορία, να προβούν σε τέτοιες ενέργειες. Επικροτώ αυτήν την επαναστατική πράξη και εάν ήμουν μέλος σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο  ευχαρίστως θα ξανά έκλεινα όχι μόνο την ΔΥΟ Καλύμνου αλλά και ότι άλλο θα μπορούσε προκειμένου να πτωχαίναμε τους στόχους μας σαν νησί. Πολύ ευχαρίστως θα παρέλυα ότι μπορούσα έτσι ώστε τα προβλήματα του νησιού μας, τα κοινά προβλήματα που μας μαστίζουν τόσα χρόνια  όπως το ακτοπλοϊκό ζήτημα να έβρισκε λύση!!

Ναι, βρίσκομαι χιλιάδες μίλια μακριά από το νησί μου όμως να είστε σίγουροι πώς την ημέρα της δίκης εάν ήμουν στο νησί θα παρουσιαζόμουν και με δυνατή φωνή και ξεκάθαρη φωνή θα έλεγα πώς και εγώ ήμουν ένας από αυτούς που έλαβαν μέρος σε αυτήν την πράξη. Ναι θα ήμουν έτοιμος να δεχτώ τις όποιες κατηγορίες θα μπορούσαν να μου προσάψουν και θα τις δεχόμουν πολύ ευχαρίστως και όχι επειδή θέλω να το παίξω ήρωας αλλά επειδή αγαπάω τον τόπο μου!!

Σας ερωτώ λοιπόν, πήγαμε με το καλό και δεν καταφέραμε τίποτα, κρατούσαμε τον σταυρό στο χέρι και πάλι μας έγραψαν στα… τους, φτάσαμε στα κανάλια και στα γλειψίματα και τι καταφέραμε; Τι άλλη λύση υπάρχει για να ακουστούμε; Τι μπορούμε να κάνουμε για να λύσουμε τα προβλήματα μας και στη προκειμένη περίπτωση το ακτοπλοϊκό ζήτημα εξαιτίας του οποίου το νησί μας αντί να ανθίζει εξακολουθεί να μαραζώνει;

Η λύση είναι μία … κινητοποίηση, κλείσιμο κρατικών φορέων με ειρηνικό τρόπο!!

Προτείνω λοιπόν σε Κουμουνιστές, Πασόκους, Νέο Δημοκράτες, Αναρχικούς και Ακροδεξιούς, ακόμα και από τους «αφασίες» που αγαπούν το νησί μας και νοιάζονται για αυτό να βρίσκονται την ημέρα της δίκης στο δικαστήριο προς υποστήριξης των κατηγορουμένων, Δήμαρχο και Δημοτικών  Συμβούλων και γιατί όχι … ας το κλείσουμε και αυτό( το δικαστήριο δηλαδή).

- Aprilia Dorsoduro


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!