Φρένο στο έργο Βελτίωση Κοινόχρηστων Χώρων και Οδικού Δικτύου

Στις 7-01-2010 η παράταξη του Δ. Διακομιχάλη έκανε ερώτημα και ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για ποιο λόγο σταμάτησε αιφνιδιαστικά το έργο αυτό, παρόλα την σπουδαιότητα του και μάλιστα σε μια περίοδο αυξημένης βροχόπτωσης, με κίνδυνο να δημιουργηθούν  προβλήματα στην εν λόγω περιοχή. Απ’ ότι είχαν αφήσει κάποιοι να εννοηθεί, αν δεν κάνουμε και λάθος αλλά έχει ειπωθεί από δημοσιογραφικές πηγές του Παλμού τις Καλύμνου και του Τν 12, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου είπε στον εργολάβο να σταματήσει τις εργασίες εξαιτίας του κακού κλίματος που έχει δημιουργηθεί σε άλλο έργο αυτές τις μέρες (υποθέτουμε πως εννοούν το ΧΥΤΑ).

Από τους κύκλους του κ. Διακομιχάλη όμως έχει ειπωθεί πως η πραγματική αιτία που σταμάτησε το έργο είναι πως αυτό το έργο προχωρούσε χωρίς να έχει γίνει καν μελέτη! Ελπίζω σύντομα να ξέρουμε και εδώ τι πραγματικά συμβαίνει!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!