Μια Όμορφη Ημερίδα από την Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Καλυμνου

Με μεγάλη χαρά παραβρέθηκα σήμερα το πρωί στην ημερίδα που διοργάνωσε  Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ με θέμα: «Μικρές κοινωνίες – μεγάλες εξουσίες, στο μικροσκόπιο της πολιτικής δράσης» στο Πνευματικό Κέντρο. Το κλίμα ήταν ήρεμο και χαλαρό, ευνοώντας  την ανοιχτή συζήτηση και την τοποθέτηση όλων όσων επιθυμούσαν να μιλήσουν. Ανάμεσα στους ομιλούντες ήμουν και εγώ εκπροσωπώντας κατά κάποιο τρόπο την διαδικτυακή κοινότητα του νησιού μας. Παρόν ήταν και ο κ. Γ. Κασσάρας τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την συμμετοχή του στην ημερίδα. Ήταν ευχάριστο να βλέπω και να συμμετέχω σε μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ πολιτών, νέους, πολιτικούς, εκπρόσωπους ΜΜΕ και τους λιγοστούς δημοτικούς συμβούλους που τίμησαν τους νέους με την παρουσία τους.

Εδώ θα γίνει λίγο κακώς πάλι. Να ευχαριστήσω όμως πρώτα τον κ. Νικόλα Γαβαλά και την Μαρία Τρουμουλιάρη και αν δεν κάνω λάθος για λίγο παραβρέθηκε εκεί και ο Παντελής Ζωίδης  από πλευράς δημοτικών συμβούλων και ο επαρχιακός σύμβουλος κ. Σταυλάς. Οι επικεφαλείς των παρατάξεων και κάποια παρασημοφορημένα στελέχη θεώρησαν σωστό να μην τιμήσουν τους νέους με την παρουσία τους αλλά δεν πειράζει. Καλό θα ήταν όμως, αν δεν μπαίνουν στο κόπο να συνομιλήσουν με τους νέους ή να τους ακούσουν τουλάχιστον, να μην έχουν και την απαίτηση να ζητούν και το δικαίωμα να τους αντιπροσωπεύουν.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Σακελλάρη Τρικοίλη, Θανάση Αθανασίου, Θεόδωρο Σεργίου, Σάκη Τηλιακό, Μιλτιάδη Ζωίδη, Μανώλη Ζωίδη, Βάλια Μαλλιά,  Νικόλα Λοΐζο, και Μικέ Διακομιχάλη για την συμμετοχή τους και τις τοποθετήσεις τους. Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας τίμησαν και μας διέθεσαν μια ώρα από την ζωή τους προκειμένου να έρθει να μας ακούσει!!

*** Για όσους ενδιαφέρονται ακολουθεί η τοποθέτηση μου από την ημερίδα σχετικά με την διαδικτυακή διακυβέρνηση και οι σχέσεις πολίτη-εξουσίας μέσα από αυτήν.

link: http://www.kalymniansvoice.gr/el/index.php?option=com_content&view=article&id=640:2010-01-10-17-52-33&catid=56:2009-06-21-23-02-20


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!