ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ 18 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράνομης βίας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης θα καθίσουν ο Δήμαρχος Καλύμνου κ Γ. Ρούσσος και 18 μέλη του δημοτικού συμβουλίου που συμμετείχαν στον αποκλεισμό της ΔΟΥ του νησιού από την 27η Οκτωβρίου 2004 μέχρι την 4η Νοεμβρίου 2004 διαμαρτυρόμενοι για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατούσε στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία του νησιού!

Κατηγορούμενοι για τις ως άνω πράξεις είναι συγκεκριμένα οι κ.κ. Γ. Ρούσσος, Χ. Κουρούνης, Αγ. Σκουμπουρδής, Μ. Μπούκης, Γ. Ψαρράς, Φ. Χριστοδούλου, Απ. Τρουμουλιάρης, Αικ. Κλωνάρη, Αικ. Χατζηλάου-Ρήγα, Ι. Μαστροκούκος, Σακ. Ζερβός, Μ. Δελέκης, Δημ. Διακομιχάλης, Π. Ζωίδης, Γ. Ανδρέου, Ι. Γαλουζής, Εμμ. Μακρυλλός, Γ. Σισώης και Μ. Ρήγας.
Οι ανωτέρω κατηγορούνται συγκεκριμένα ως υπαίτιοι «του ότι από την 27-10-2004 μέχρι την 4-11-2004 κατά τις πρωινές ώρες, στην Κάλυμνο, με μία πράξη τέλεσαν περισσότερα αδικήματα και ειδικότερα ότι:
1) Χρησιμοποιώντας σωματική βία ή απειλή σωματικής βίας ή άλλης παράνομης πράξης ή παράλειψης εξανάγκασαν άλλον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή για τις οποίες ο παθών δεν είχε υποχρέωση. Συγκεκριμένα, στον ανωτέρω τόπο και χρόνο, οι μεν πρώτος και δεύτερος κατηγορούμενοι ως δήμαρχος και ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αντίστοιχα, οι δε λοιποί κατηγορούμενοι ως δημοτικοί σύμβουλοι, μετά από τη σχετική με αριθ. 434/23-10-2004 απόφαση που έλαβαν ως δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλύμνου με την οποία αποφασίσθηκε ο αποκλεισμός της ΔΟΥ Καλύμνου ως τρόπος διαμαρτυρίας για το αντιμετωπιζόμενο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών του νησιού, προχώρησαν, με τη συνδρομή αόριστου αριθμού αγνώστων ατόμων, σε αποκλεισμό του κτιρίου Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Καλύμνου εμποδίζοντας τους υπαλλήλους της ανωτέρω υπηρεσίας να προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους και το κοινό να εισέλθει για τη διενέργεια συναλλαγών.
2) Εισήλθαν παράνομα σε κατάστημα ή χώρο δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου ή επιχείρησης κοινής ωφέλειας ή παρέμειναν στους χώρους αυτούς παρά τη θέληση της υπρηεσίας που τους χρησιμοποιεί, της οποίας τη θέλησή του δηλώνει ο νόμιμος εκπρόσωπος ή υπάλληλός της, και προκάλεσαν έτσι διακοπή ή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, στον ανωτέρω τόπο και χρόνο, οι μεν πρώτος και δεύτερος κατηγορούμενοι ως δήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αντίστοιχα, οι δε λοιποί κατηγορούμενοι ως δημοτικοί σύμβουλοι, μετά από τη σχετική με αριθ. 434/23-10-2004 απόφαση που έλαβαν ως δημοτικό συμβούλιο του Δήμου καλύμνου με την οποία αποφασίσθηκε ο αποκλεισμός της ΔΟΥ Καλύμνου ως τρόπος διαμαρτυρίας για το αντιμετωπιζόμενο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών του νησιού, προχώρησαν, με τη συνδρομή αορίστου αριθμού αγνώστων ατόμων, σε αποκλεισμό του κτιρίου της Δημόσιας Οικονομίας Υπηρεσίας Καλύμνου εμποδίζοντας τους υπαλλήλους της ανωτέρω υπηρεσίας να προσέλθουν κανονικά στην εργασία τους και παρέμειναν στο χώρο της ανωτέρω υπηρεσίας χωρίς τη θέληση των αρμοδίων υπαλλήλων ήτοι του προϊσταμένου Λάμπρου-Χατζηγεωργίου και του προσωπικού αυτής...».

Πηγή: Η Δημοκρατική

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!