Με 13 μηνύσεις κατά Διακομιχάλη – Τάτση, απάντησαν δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι...

Κάλυμνος: Με 13 μηνύσεις κατά Διακομιχάλη – Τάτση, απάντησαν δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι, εργοληπτική εταιρία και τεχνική υπηρεσία του δήμου, στο δημοτικό συμβούλιο για την υπόθεση «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» ΧΥΤΑ 500.000 €.Προθεσμία 3 ημερών έδωσε ο δήμαρχος Καλύμνου Γιώργος Ρούσσος στους κυρίους Δημήτρη Διακομιχάλη και Γιάννη Τάτση, να ζητήσουν συγνώμη, διαφορετικά είναι υποχρεωμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη με μηνύσεις και αγωγές εναντίον τους και κλείνοντας τη συνεδρίαση τόνισε χαρακτηριστικά ότι «έτσι θα βγουν και τα έξοδα των μεθεπόμενων εκλογών».

Το δημοτικό συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση ασχολήθηκε με την γνωστή υπόθεση των 500.000 € του ΧΥΤΑ Καλύμνου που εκταμιεύθηκαν χωρίς να γίνουν οι αντίστοιχες εργασίες σύμφωνα με τα στοιχεία της μέτρησης των καταγγελλόντων που κατατέθηκαν στη δικαιοσύνη.

Από την συνεδρίαση απουσίαζαν οι παρατάξεις της μειοψηφίας Διακομιχάλη – Μακρυλλού, ενώ ήταν παρών ο υποψήφιος δήμαρχος και πρώην συνεργάτης του Δημήτρη Διακομιχάλη, Γιάννης Γαλουζής.

Ο δήμαρχος Γιώρχος Ρούσσος με την αρχική του τοποθέτηση έδωσε και το στίγμα για το πώς θα αντιμετωπίσει την «υπόθεση – σκάνδαλο» των 500.000 €, με συναισθηματική φόρτιση, απειλή και αποφασιστικότητα τονίζοντας πως είναι μια μάχη με τον χρόνο και ότι στόχος του κ. Διακομιχάλη είναι να τον οδηγήσει στις εκλογές υπό το βάρος του οικονομικού σκανδάλου με συνυπεύθυνους του, τον εργολάβο και τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.

Ο κ. Κρούσκος, εκπρόσωπος της εργοληπτικής εταιρίας, προετοιμασμένος και με τη χρήση projector, αναφέρθηκε στην πορεία του έργου. Κατηγόρησε τους καταγγέλλοντες Τάτση – Διακομιχάλη  ότι τα στοιχεία που παρουσίασαν στον εισαγγελέα και τα οποία ζήτησε από τον κ. Τάτση αλλά ο τελευταίος αρνήθηκε να του παραχωρήσει, είναι αβάσιμα και οι μετρήσεις δεν έχουν να κάνουν με την κυρίως λεκάνη του ΧΥΤΑ αλλά με τον περιφερειακό δρόμο της λεκάνης, δίνοντας τους μικρή προθεσμία να ζητήσουν συγνώμη, άλλως πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον τους. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου παραβρέθηκαν και τα αδέλφια Κρούσκου, μέλη της εργοληπτικής εταιρίας. Ο εκπρόσωπος της εταιρίας τόνισε ότι κατηγορούνται για κατάχρηση 500.000€ και όπως χαρακτηριστικά είπε, αυτό σημαίνει 10 χρόνια για τον καθένα μας.

Στη συνεδρίαση πήραν το λόγο δημοτικοί σύμβουλοι και μηχανικοί των τεχνικών υπηρεσιών που κατηγόρησαν τους Δημήτρη Διακομιχάλη και Γιάννη Τάτση για αβάσιμες καταγγελίες και μάλιστα με την απειλή της υποβολής μηνύσεων, που απαριθμούνται σε δέκα τρεις.

Πηγή: http://www.tvkosmos.gr/dwdekanisa/408--13-lr-500000-.html


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!