2010.Εκλογικά σημεία και τέρατα.

2010 ... Μια χρονιά εκλογών άρχισε με αρκετά παρατράγουδα από τα στρατόπεδα 2 αντιπάλων (Ρούσσου- Διακομιχάλη).Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας και θα δουν τα ματάκια μας? Και είμαστε ακόμα στις αρχές αυτής της "εκλογικής" χρονιάς.Πόσο χρόνο θα φάμε για να ασχοληθούμε όλοι μας, εμείς οι απλοί πολίτες αλλά και διάφοροι "δημοσιογράφοι" με τις καταγγελίες που όχι μόνο σίγουρα αλλά με πάσα βεβαιότητα θα βγουν στην επικαιρότητα για να κλέψουν ψηφοφόρους ο ένας από τον άλλο και να θίξουν το πολιτικό τους κύρος?Βεβαίως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσοι θα είναι οι συνδυασμοί γιατί πολλά ακούγονται και ποιοί θα στελεχώσουν αυτούς τους συνδυασμούς. Άραγε θα μπορέσουν κάποιοι συνδυασμοί να στελεχωθούν με αξιόλογα άτομα? Θα υπάρξει ουσιαστική ανανέωση με νέα πρόσωπα,νέους ανθρώπους? Για να δούμε...

Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε με πραγματικό ενδιαφέρον όλο το παρασκήνιο, και έχουμε να δούμε τόσα που θα έχει πολύ γούστο να κάθεσαι να τους βλέπεις να τρέχουν προς άγρα ψήφων. Και αν δείτε τίποτα παράξενες συμμαχίες από εντός και εκτός Καλύμνου μην σας φανεί παράξενο. Για τον δημαρχιακό θόκο πολλά μπορούν να γίνουν.
ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. Για όλους ανεξαιρέτως !!!!!!
Και το καλοκαιράκι, να αφήσετε λιγάκι σε μέρος τα μπανάκια σας και να καθήσετε σε κάποια καφετέρια για να παρακολουθήσετε τις καθιερωμένες προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Κεντρική μας Πλατεία. Αλήθεια, είναι ωραία να τους ακούς να τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Αν πάρουμε για παράδειγμα τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νυν δημάρχου, πόσες έγιναν στην πράξη και πόσες θα γίνουν σε μια επόμενη ζωή?
Απλές παρατηρήσεις είναι. Για την πολιτική ζωή του τόπου μας!

Υ.Γ.Αν θέλετε καμιά μικρή "διευκόλυνση", ρουσφετάκι δηλ.,για εσάς, την οικογένεια σας ή την γειτονιά στην οποία ζείτε,κάντε μια λίστα και δώστε την σε κανέναν υποψήφιο. Μπάλα είναι και γυρίζει. Πού ξέρετε΄?'Ολα γίνοντε τώρα .Του χρόνου θα είναι αργά.

Ραντεβού στις κάλπες τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη, αν αλλάξει με νόμο η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Καλό βόλι!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!