Μεγάλα ονόματα και απολύτως τίποτα άλλο!!

Για ξεκίνημα θα ήθελα να ασχοληθούμε με το θέμα των ομάδων που λειτουργούν αντιπροσωπευτικά του συνόλου των Καλυμνίων. Σε αρκετά μεγάλο ποσοστό γνωρίζουμε λίγο πολύ ποιοι είναι πίσω από τα μεγαλύτερα. Είναι στην πλειοψηφία Καλυμνάκια που θέλουν να ακουστούν ή να ασχοληθούν με τα κοινά, με το δικό τους τρόπο. Έχουμε μετά τους Συλλόγους και τις Κινήσεις ακόμα και τις Ενώσεις! Τις περισσότερες από αυτές πάλι πηγάζουν μέσα από ομάδες Καλυμνίων εντός και εκτός του νησιού μας. Έρχομαι λοιπόν στο «αλλά», της όλης υπόθεσης….

Τι γίνεται όμως όταν εμφανίζονται κάτι πατριδοσωτήρες, με ένα μεγάλο αντιπροσωπευτικό όνομα τύπου «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ». Ο καλόπιστος απλός θα γινόταν φιλαράκι χωρίς να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να ψάξει την ταυτότητα του διαχειριστή ενός προφίλ με τέτοιο «βαρυσήμαντο» όνομα! Έλα όμως που με τον καιρό βλέπουμε πράξεις και ιδεολογίες από τον όποιο διαχειριστή που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθούν αντιπροσωπευτικά των Καλύμνιων.

Από πότε ένας μικρός ανθρωπάκος κρυμμένος πίσω από μια μεγάλη ονομασία έχει το δικαίωμα να διαγράφη Καλύμνιους από κίνημα που υποτίθεται έγινε για να τους εκπροσωπεί; Μήπως ήρθε ο καιρός οι Καλύμνιοι να διαγράψουν αυτόν; Μήπως αυτός ενεργεί με σκοπό όχι και τόσο αθώο; Τελικά πια η σχέση αυτού του κυρίου με το δήμο μας και με την νεολαία μας; Μήπως τους νέους του χρησιμοποιούν για να ασκούν επιρροή στο δήμο; Και τελικά μήπως υπάρχει παραδάκι στην όλη ιστορία; Ξέρετε… τα πολιτιστικά θέματα έχουν επικερδές χρηματοδοτήσεις!

Περιμένω με τα χαράς να αμφισβητηθούν αυτά που ανέφερα!! Να δούμε και αν τελικά υπάρχουν και Καλυμνάκια εκεί έξω που θα τολμήσουν να βγουν και να μιλήσουν γιατί αυτοί ξέρουν πολύ καλά τι ακριβώς λέω! Τώρα, αν θέλει και κανένας άλλος να βγει και να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας είναι ευπρόσδεκτος. Εγώ μια μικρή γεύση σας έδωσα μήπως και σας κινήσω την περιέργεια!

- «ΞΕΒΡΑΚΩΤΗΣ»

Πηγή: http://apokalipsikalymnou.blogspot.com/2010/01/blog-post.html


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!