ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΧΥΤΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Προς Ειδικό Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καμπούρη Μ.Σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. , να γίνει πινάκιο πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ. την Παρασκευή 08/01/10 με θέμα"Ενημέρωση ΔΣ και εξέταση καταγγελιών Διακομιχάλη για το έργο "ΧΥΤΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ" " και με εισηγητές κατά σειρά τους1.Δήμαρχο2.Διακομιχάλη Δ.- Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας-καταγγέλοντα3.Ανάδοχο του έργου-3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ4.Χούλλη Σπ-Δντή της ΔΤΥ του Δήμου5.Ζωγραφακη Μ-Επιβλέποντα Μηχανικό του έργου6.Κλήμη Δημήτρη-Επιβλέποντα Μηχανικό του έργου7.Καμμά Στέλλα-Επιβλέποντα Μηχανικό του έργου8.Φρατζή Ιωάννη-Ειδικό Σύμβουλο Δήμου για το έργο.9.Εκπρόσωπο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου-3ο ΚΠΣ

Σε όλους τους ανωτέρω εκτός από τον Δήμαρχο και τον Διακομιχάλη , να γίνει ειδική πρόσκληση που θα τους επιδοθεί μαζί με το πινάκιο με υπογραφή παραλαβής στους υπαλλήλους και με fax και courier στους υπόλοιπους. Σε όλους δε και με e-mail
Η ανωτέρω ειδική πρόσκληση να επιδοθεί προς ενημέρωση και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.
Το πινάκιο και η ειδική πρόσκληση να σταλούν με fax και επιβεβαίωση παραλαβής , στον ΥΠΕΣ , στον ΓΓ της ΠΝΑ , στους Βουλευτές του Νομού και στα ΜΜΕ με την συνεργασία του Γραφείου Δημάρχου.Σε όλους δε και με e-mail.
Να γίνει ειδική φροντίδα στην αίθουσα συνεδρίασης για τις ανάγκες της προβλεπόμενης αυξημένης παρουσίας προσώπων προσκεκλημένων ή μη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΡΟΥΣΣΟΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!