Δελτίο Τύπου – 28/12/2009 … Ζητείται Η Παραίτηση του Δημάρχου Γ. Ρούσσου

Με δελτίου τύπου σήμερα ζήτησε ο Δ. Διακομιχάλης αμέσως μετά τις εορτές να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση της παράταξης του, να ζητήσει το Δ.Σ. από τον κ. Εισαγγελέα Εφετών και εάν αυτό δεν είναι  εφικτό από την κορυφή της πυραμίδος της Ελληνικής Δικαιοσύνης  να επισπευσθούν οι διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης Σκανδάλου Χ.Υ.Τ.Α. Δηλώνει δε πως έχει την υποχρέωση να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και να θέσει στην διάθεση του Υπουργού Εσωτερικών την παραίτηση του, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαλεύκανσης της υπόθεσης. Δείτε και σχετικό βίντεο από την Τηλεόραση Κόσμος....  

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!