Επιστολή του Βουλευτή Γ. Νικητιάδη πρός Αιγαίο Τν...

Προς: Αιγαίο TV Υπόψη κας Μαϊλη κου Χαρμαντά Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπητή Μπέτυ και αγαπητέ Μάμμα,


Με έκπληξη πληροφορήθηκα για τη χθεσινή σας εκπομπή και για πληροφορίες που δεν γνωρίζω πόσο διερευνήσατε και με βάση τις οποίες φέρομαι να παρεμβαίνω στη διαδικασία της επιλογής νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο της Καλύμνου, προκειμένου να λάβει τη θέση αυτή η κ. Μαρία Τρουμουλιάρη. Επιτρέψτε μου, με όλο το σεβασμό που έχω για το κανάλι σας και για τους δύο σας προσωπικώς, να σας διευκρινίσω τα εξής:

Πρώτον. Έχετε υποπέσει θύματα ακραίας παραπληροφόρησης που ξεπερνάει τα όρια της θρασύτητας και δυστυχώς πλησιάζει τα όρια της γελοιότητας. Της μεν θρασύτητας, διότι χωρίς να υπάρχει ούτε καν υποψία στο μυαλό μου για παρόμοια κίνηση, κάποιοι ανεγκέφαλοι προσπάθησαν για να πλήξουν τόσο εμένα όσο και την κ. Τρουμουλιάρη και το http://www.facebook.com/l/43788;ΠΑ.ΣΟ.Κ., να σας παραπληροφορήσουν με ασύστολο τρόπο επί ανυπάρκτου απολύτως θέματος, της δε γελοιότητας διότι, οι ανεγκέφαλοι παραπληροφοριοδότες σας, δεν ήλεγξαν για να διαπιστώσουν ότι δεν έχει ούτε καν υποβάλει αίτημα η κ. Τρουμουλιάρη για παρόμοια θέση και δεν αναρωτήθηκαν εάν θα υποστήριζα εγώ ποτέ για τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου, έναν άνθρωπο καθ’ όλα μεν άξιο για πολλές άλλες θέσεις, αλλά μη διαθέτοντα ούτε την εξειδίκευση, ούτε την εμπειρία για τη συγκεκριμένη θέση.

Δεύτερον. Τιμώ και σέβομαι απολύτως την κ. Μ. Τρουμουλιάρη η οποία έχει διατελέσει συνεργάτης του πολιτικού μου γραφείου και θεωρώ ότι τόσον ως πολιτικό ον, όσο και ως ηθική προσωπικότητα, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να τύχει των καλύτερων συστάσεων σε θέσεις που θα προσιδίαζαν στις σπουδές και τα προσόντα της. Δηλώνω δε, γνωρίζοντας το χαρακτήρα της, με απόλυτο τρόπο, ότι δεν θα διεκδικούσε ποτέ τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου τουλάχιστον με τα προσόντα και την εμπειρία που διαθέτει σήμερα.

Τρίτον. Επειδή η λασπολογία, η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση, δεν ακουμπούν μεν ούτε εμένα, ούτε την κ. Τρουμουλιάρη, αλλά οπωσδήποτε αποτελούν αντικείμενο και ελέγχου και καταδίκης, διατηρώ τη βεβαιότητα ότι και εσείς καταδικάζετε τους λασπολόγους-
παραπληροφοριοδότες, που χωρίς αιδώ σας παρέσυραν στους άδικους σχολιασμούς σας.

Τέταρτον. Είμαι βέβαιος ότι από κεκτημένη ταχύτητα, δεν φροντίσατε να διασταυρώσετε τις πληροφορίες σας επικοινωνώντας μαζί μου.

Πέμπτον. Τέλος επιτρέψτε μου να βεβαιώσω, τόσο εσάς όσο και τους τηλεθεατές σας, ότι στο νέο http://www.facebook.com/l/43788;ΠΑ.ΣΟ.Κ. μέθοδοι όπως αυτή για την οποία σας παραπληροφόρησαν, δεν έχουν καμμία θέση. Ταυτοχρόνως, να είστε βέβαιοι ότι πολύ γρήγορα με τις διαρθρωτικές αλλαγές που θα φέρει το http://www.facebook.com/l/43788;ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου, κανένας λασπολόγος και κανένας παραπληροφοριοδότης δεν θα μπορεί ούτε να επιβιώνει, ούτε πολύ περισσότερο, να βρίσκει βήμα για να διαδίδει τις συκοφαντίες του. Η λάσπη σε κάθε περίπτωση, επιστρέφεται σε αυτούς που την εκτόξευσαν. Παρεμπιπτόντως, κλείνοντας οφείλω να σας πληροφορήσω ότι για την επιλογή των νέων Διοικητών των νοσοκομείων ακολουθείται ειδική διαδικασία στην οποία ουδείς βουλευτής μπορεί να παρέμβει.


Με τιμή και εκτίμηση στους δύο σας προσωπικώς και στον τηλεοπτικό σταθμό για τον οποίο εργάζεστε,


Γιώργος Νικητιάδης

Βουλευτής Δωδεκανήσου
Πρόεδρος Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων
του Κοινοβουλίου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!