Άδικη επίθεση από συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους

Σαν Καλύμνιος που παρακολουθώ τα δρώμενα στο νησί μας και που προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο ενεργός πολίτης και ενημερωμένος πολίτης ομολογώ πως ενοχλήθηκα για άλλη μια φορά με την συμπεριφορά των εκπροσώπων μας.

Τους τελευταίους μήνες, προσπαθώ να παρακολουθώ τα Δημοτικά Συμβούλια μας. Να ξέρουμε σαν Καλύμνιοι ποιοι υπερασπίζουν τι και τι αποφάσεις παίρνονται στο νησί μας. Πέραν της γενικότερης απαράδεχτης κατάστασης στο Δημοτικό Συμβούλιο και την ασυνεννοησία που επικρατεί, παρατηρώ να έχουν γίνει κάποιοι εκεί μέσα μεγάλο-άρχοντες παντοδύναμοι και να νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να ταπεινώνουν κάποιους νεότερους συμβούλους μόνο και μόνο επειδή τολμούν να εκφέρουν διαφορετική άποψη. ΝΤΡΟΜΗ ΣΑΣ!!! Πώς μπορείτε εσείς οι εκλεγμένοι μας, με τέτοια συμπεριφορά, να έχετε μετά την απαίτηση από εμάς τους νεότερους να σας σεβόμαστε όταν  εσείς αντί να καλωσορίζετε την συμμετοχή των νέων Καλυμνίων τους κατασπαράζετε «ΟΝ ΑΙR» και μάλιστα φλερτάροντας με την κάμερα σαν να της λέει, «Είδατε τη μάγκας που είμαι που πρόσβαλα την νεαρή συνάδελφο;»!! Όσο και να χαμογελάτε κύριοι στην κάμερα την ώρα που συμπεριφέρεστε έτσι να ξέρετε ότι όλοι εμείς οι νέοι που σας ακούμε το μόνο που κάνουμε είναι να σας βρίζουμε αντί να σας σεβόμαστε. Όσο για το πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου που μπορεί να ανέχεται και να καλύπτει τέτοια συμπεριφορά!! Ολοφάνερη αδυναμία να κάνει την δουλειά του σωστά!!

Ειλικρινά πιστεύω πως είναι καιρός οι νέοι του νησιού μας να καταλάβουν πως πέραν από ποιά παράταξη ψηφίζει ο καθένας μας,  είναι ανάγκη για την σωστή λειτουργία και ανάπτυξη του νησιού μας, να φύγουν από μέσα από το δημοτικό συμβούλιο μας όλοι αυτοί οι κύριοι, όλων των παρατάξεων , που δημιουργούν μια νοσηρή κατάσταση κάτω από την οποία δεν μπορεί να εκφράσει ένας νέος εκλεγμένος την άποψη του.  Πρέπει οι νέοι μας να καταλάβουν πως έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να εκφέρουν άποψη για τα δρώμενα του νησιού. Και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πάνω απ’ όλους να στηρίζει και υπερασπίζει αυτούς τους νέους αν πραγματικά επιθυμεί να υπάρχει  πολυφωνία και δημοκρατική αντιπροσώπευση και  ανταλλαγή απόψεων και συμμετοχής όλων των εκλεγμένων στο Δήμο. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτώ πως φέρει μεγαλύτερη βαρύτητα το όνομα του «Χ» συμβούλου από το όνομα της «Υ» συμβούλου… αν με καταλάβατε.

Κύριοι εκλεγμένοι της Δημοτικής Ομάδας… αρκετά με αυτό το αίσχος  σας. Καταντήσατε όλοι σας  το δημοτικό συμβούλιο θέατρο του παραλόγου. Και μάλιστα σε μια παράσταση πρόστυχη πια!!! Μαζευτείτε και συμπεριφερθείτε ανάλογα της τιμής που σας έκαναν οι συμπολίτες σας αλλιώς αποσυρθείτε στα σπιτάκια σας. Αρκετά νομίζω ανέχτηκαν οι Καλύμνιοι αυτή την απαράδεχτη κατάσταση να τους αντιπροσωπεύει!!

Αχχχ …. Και να γινόταν απόσυρση σε Δημοτικούς Συμβούλους όπως γίνετε στα αυτοκίνητα!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!